Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSpot Apple Premium Reseller w Katowicach -dziś otwarcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 13:23

Dołączona grafika

Sieć iSpot Apple Premium Reseller otworzyła dziś w Katowicach 12 salon sprzedaży produktów firmy Apple.

Dotychczas cztery salony tej firmy działały w Warszawie, 2 we Wrocławiu, po jednym zaś w Krakowie, Poznaniu, Gdańsku, Łodzi i Gliwicach.

Katowicki iSpot będzie oferował pełną gamę produktów Apple: stacje robocze Mac Pro, komputery stacjonarne Mac mini i iMac, notebooki MacBook i MacBook Pro,a także iPody. Poza tym ofertę wzbogacają akcesoria do iPodów, akcesoria i urządzenia peryferyjne do komputerów Apple, torby do notebooków, oprogramowanie. W salonie będą organizowane pokazy rozwiązań Apple. Osoby szczególnie zainteresowane poznawaniem możliwości rozwiązań Apple na rynku grafiki, filmowym czy muzycznym bedą mogly zapisac sie na bezplatne warsztaty w pobliskim salonie iSpot w Gliwicach.

Nowy salon znajduje się w katowickim centrum handlowym Silesia City Center przy ul. Chorzowskiej 111. Czynny będzie codziennie od godziny 10 do 22, a w niedziele od 10 do 20.

#2 Doc

Doc
  • 308 postów
  • SkądLublin

Napisano 15 kwietnia 2008 - 13:26

Który to już na śląsku?

#3 monoceros

monoceros
  • 17 postów
  • Skądżory/dąbrowa górnicza

Napisano 15 kwietnia 2008 - 13:41

Dwa salony Apple w odległości ok. 20 min z buta, fajnie :) Wliczając w to KDS to robi się w okolicach centrum ciasno (bo Apland jest trochę daleko). Teraz pora na inne miasta regionu ;)

#4 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 15 kwietnia 2008 - 13:57

Zastanawia mnie czemu iSpoty maja nadal stary wystrój wnętrza? na zachodzie wszystkie salony wyglądają zupełnie inaczej. Ot taka ciekawostka.

#5 Iro

Iro
  • 6 955 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:20

Dwa salony Apple w odległości ok. 20 min z buta, fajnie :) Wliczając w to KDS to robi się w okolicach centrum ciasno (bo Apland jest trochę daleko). Teraz pora na inne miasta regionu ;)

Aplandu tak po prawdzie już nie ma.

Ale może teraz będzie lepiej z cenami. Konkurencja zawsze zdrowo wpływała na rynek.

#6 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:30

Najbliżej jest Cortland w Altusie. Ale ja się cieszę, że będzie iSpot w Katowicach. Nie trzeba będzie jeździć do Gliwic.

#7 monoceros

monoceros
  • 17 postów
  • Skądżory/dąbrowa górnicza

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:40

Najbliżej jest Cortland w Altusie.

Ale ja się cieszę, że będzie iSpot w Katowicach. Nie trzeba będzie jeździć do Gliwic.

Wydaje mi się, że salon Corlandu nie ustępuje wiele sklepom iSpot, ale to jest moje zdanie.

#8 Voytec

Voytec
  • 173 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 15:02

w sobote jak bylem w silesi to wszystko bylo przykryte ;] fajnie miec teraz 2 iSpoty niedaleko ;)

#9 Pantherka

Pantherka
  • 1 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 15:20

No i dobrze ze jest cos nowego. KDS jest w porządku, z tym że na 90 % produktów trzeba czekać - zamówienia są pod sprzedaż, no a Cortland to jest wg mnie jakaś pomyłka - bardzo miła acz niekompetentna obsługa (tylko do moment sfinalizowania sprzedaży) i ciągłe wprowadzanie w błąd kupujących - prawdopodobnie nieświadome. Cortland to ostateczność - jak ktoś nie chce się bujać do Gliwic.

#10 Hynta

Hynta
  • 357 postów
  • SkądToruń

Napisano 15 kwietnia 2008 - 15:20

Poki co udalo mi sie odwiedzic iSpot w Gdansku. Nadal czekam aby cos sie zaczelo dziac u mnie w miescie czyli w Toruniu. Na razie pozostaje mi tylko Media Markt gdzie jest bardzo biednie.

#11 PawelB

PawelB
  • 38 postów
  • SkądKatowice

Napisano 15 kwietnia 2008 - 16:30

Nareszcie otwarcie, nareszcie w silesii, jak się cieszę że to się w końcu stało. Trochę często będę tego ispota odwiedzał xD, dwa razy w tygodniu. :)

#12 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 kwietnia 2008 - 17:02

Odwiedzać można zawsze, pytanie tylko - po co? :-) 2 razy w tygodniu będziesz coś kupował? :-P

#13 Iro

Iro
  • 6 955 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 17:53

Jak to po co? Oczy nacieszyć pięknym widokiem sprzętu od Apple!

#14 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 15 kwietnia 2008 - 17:59

Moze niedlugo beda perlowe obudowy to wszyscy tak beda chodzic dla rozrywki poogladac, od tak ;) W sumie, czy konkurencja miedzy Cortlandem a iSpotem moze cokolwiek wplynac na ceny Apple? Czy nie sa one jakos ustanale odgornie przez SAD? (teraz to jest chyba iSource, juz nie pamietam jak to idzie)

#15 Jakub Nowaczyk

Jakub Nowaczyk

JSNspec

• 1 376 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 16 kwietnia 2008 - 08:26

Zastanawia mnie czemu iSpoty maja nadal stary wystrój wnętrza? na zachodzie wszystkie salony wyglądają zupełnie inaczej.

No właśnie "te zachodnie" iSpoty to robią wrażenie! Wyraźnie wyróżniają się swoją "odmiennością", już nawet nie wspominając o Apple Store... ;)

#16 nicomsw

nicomsw
  • 728 postów

Napisano 17 kwietnia 2008 - 09:55

No i dobrze ze jest cos nowego. KDS jest w porządku, z tym że na 90 % produktów trzeba czekać - zamówienia są pod sprzedaż, no a Cortland to jest wg mnie jakaś pomyłka - bardzo miła acz niekompetentna obsługa (tylko do moment sfinalizowania sprzedaży) i ciągłe wprowadzanie w błąd kupujących - prawdopodobnie nieświadome. Cortland to ostateczność - jak ktoś nie chce się bujać do Gliwic.

Możesz to jakoś uzasadnić?

Może przy okazji napisz, z którego iSpota piszesz :P

#17 tomi1706

tomi1706
  • 9 postów

Napisano 25 maja 2008 - 19:33

Pomocy fajnie za i spota otwarli ale mam pytanko Bo mam macbook a na nim win xp a jak wiadomo to pod windomo nie chodzi kamerka i dzwiek czy ma ktos mozliwos podpowiedzenia mi lub udzielenia pomocy w tym przypadku bo nie stac mnie na kupno nowego OS. moje gg 1143684

#18 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 25 maja 2008 - 20:38

jak masz starszego mb (czyli tego z tigerem) i jestes ze slaska to zjaw sie 31 maja w sosnowcu na spotkaniu, a jak nie to sontakuj sie tigera moge ci przegrac. najpierw napisz jakiego masz mb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych