iSpot Wroclaw ( Apple Center w Auchan na Bielanach Wroclawskich ) to salon firmowy , nie punkt serwisowy
iPoda kupionego poza granicami kraju nalezy dostarczyc do serwisu
Apple IMC Poland Serwis Centralny
02-758 Warszawa, ul. Mangalia 4, IIIp, p.307
tel. (22) 6516155 w.135
tel/fax (22) 5510959
polecam rowniez zapoznanie sie z informacjami zawartymi na stronie
http://svc.apple.com...arancja_qa.html

[Wroclaw] [iSpot Bielany - salon firmowy]
Rozpoczęty przez
rafciok
, 14 kwi 2006 18:07
58 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 marca 2007 - 23:18
Napisano 24 marca 2007 - 19:08
wlasnie stalem sie posiadaczem 3 shuffleki, przechodzilem przez auchan i jak zwykle wstapilem na chwile i sie okazalo ze maja jakies dni otwarte o ipodach czy jakos tak , wiec maja rabaty na ipody i inne duperele , wiec ceglasty ipodzik jest juz moj
, oby wiecej takich niespodziewanych promocji

Napisano 06 kwietnia 2007 - 11:46
gdzie we wroclawiu jest jakis nieautoryzowany serwis macow, bo mam problem z wyswietlaczem. A kupilem go w USA i nie oplaca mi sie placic cla, ew. ciekawe ile sobie by za to zarzyczyli w SAD jako pogwarancyjny serwis.
http://myapple.pl/sh...ead.php?t=36170
http://myapple.pl/sh...ead.php?t=36170
Napisano 25 maja 2007 - 13:37
INFORMACJA WYPRZEDAZOWA SALON NA BIELANACH
ZOSTALA 1 SZTUKA IPOD NANO 4 GB BLACK cena 120 ZL BRUTTO
juz sprzedana
Napisano 25 maja 2007 - 13:51
Rush nie ssikaj sie, postowales juz to w stosownym watku.
G.
Napisano 25 maja 2007 - 21:46
Do Grooby
nie nie ssikam sie , ale sadzac po innych twoich postach ty pewnie tak
widzisz kazdy mial szanse , wszedl klient , zapytal czy cos zostalo, byl ipod i go kupil , i pewnie teraz jest zadowolony ...
ps. postowalem na 2 bo nie wiem co kto czyta , tym bardziej ze post dotyczyl przede wszsytkim wroclawia i okolic wiec najpierw napisalem tutaj, a pozniej zauwazylem watek o wyprzedazy

Napisano 13 sierpnia 2007 - 17:02
Witam,
W związku z dynamicznym rozwojem sieci salonów iSpot Apple Premium Reseller firma SAD Sp. z o.o. poszukuje energicznych i komunikatywnych kandydatów do pracy na stanowisko Handlowiec w CH Auchan Bielany Park Handlowy i nowootwieranym CH Magnolia Park
Nasze oczekiwania :
- umiejętności pracy w zespole,
- umiejętności wzorowej obsługi klienta,
- kreatywności,
- obsługi komputera,
- znajomości angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację.
Oferujemy :
- pracę w dynamicznym zespole,
- motywacyjny system wynagrodzeń,
- umowę o pracę,
- dostęp do nowoczesnych technologii.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie aplikacji ( CV i listu motywacyjnego ) pod adres kuba.platek@ispot.com.pl
Prosimy o dopisanie klauzuli "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę SAD Sp.z o.o. dla celów związanych z procesem rekrutacji zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.06.1997 r."
W związku z dynamicznym rozwojem sieci salonów iSpot Apple Premium Reseller firma SAD Sp. z o.o. poszukuje energicznych i komunikatywnych kandydatów do pracy na stanowisko Handlowiec w CH Auchan Bielany Park Handlowy i nowootwieranym CH Magnolia Park
Nasze oczekiwania :
- umiejętności pracy w zespole,
- umiejętności wzorowej obsługi klienta,
- kreatywności,
- obsługi komputera,
- znajomości angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację.
Oferujemy :
- pracę w dynamicznym zespole,
- motywacyjny system wynagrodzeń,
- umowę o pracę,
- dostęp do nowoczesnych technologii.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie aplikacji ( CV i listu motywacyjnego ) pod adres kuba.platek@ispot.com.pl
Prosimy o dopisanie klauzuli "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę SAD Sp.z o.o. dla celów związanych z procesem rekrutacji zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.06.1997 r."
Napisano 11 lipca 2008 - 13:12
Zarówno Bielany i Magnolia są ok - pierwszy MB kupiony był na Bielanach i na secoundskin dostałem małą zniżkę, bo i tak brałem komputer z dodatkowym RAMem:) Obsługa jest kapitalna we Wrocławiu:) Zauważalnie panie mają mniejszą wiedzę o komputerach, ale za to o iPod'y można pytać

Napisano 24 kwietnia 2009 - 12:28
hehe ja też*pierwszego MBP kupiłem na bielanach, a z racji że po wybudowaniu iSpot w Magnolii mam tam bliżej i kupuję*tam pierdółki typu głośniki, torby, monitory i oprogramowanie(ostatnio chciałem iWork to nie mieli i musiałem lecieć na koniec miasta na Bielany).
Ale ogólnie polecam!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych