Witam ! Ostatnio znalazlem sie w posiadaniu iPhone'a i mam problem poniewaz po prawej stronie stronie paska gornego przy baterii pojawila sie ikonka z7 kwadracikami i sluchawka na gorze czy ktos moze wiedziec co ona oznacza i jescze jedno pytanie nooba czyli jak daje o sobie znac update iTunes'a czyli potencjalnego blokownika SIM'ow w iPhone'ach , bo posiadam aplikacje Installer i tam w zakladce update cos nowego sie pojawilo i nie wiem czy to nie jest wlasnie ten iTunes i nie chce sie pozegnac z iPhone'em . Prosilbym o odpowiedz...
Z gory dzieki
Frus
Pomocy - co to za znaczek ?
Rozpoczęty przez
Frusciante
, 06 kwi 2008 10:12
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:12
Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:17
Nie wiem co to za znaczek,ale użytkownik NorbertCala to też miał takie coś,najwyżej reset(nie restart) iPhone'a;)
PS.: A w info o telefonie nie wyświetla Ci się też IMEI?
Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:21
Ustawienia - Telefon - TTY na OFF
2 pytania nie rozumiem :/
Napisano 08 kwietnia 2008 - 12:19
Panowie, a do czego służy fukcja TTY??
Napisano 08 kwietnia 2008 - 12:26
Panowie, a do czego służy fukcja TTY??
Teleprinter - Wikipedia, the free encyclopedia
jaapko no offence ale warto zebys sprawdzil tez do czego sluzy Wyszukiwarka Google - Wikipedia, wolna encyklopedia lub chociaz Wikipedia - Wikipedia, wolna encyklopedia
Napisano 08 kwietnia 2008 - 15:39
W installerze możesz wszystko update'ować, itunes to aplikacja na kompa - po podłączeniu się do komputera powinien odpalić się itunes i jeżeli masz starą wersję softu to pojawi się komunikat.
Napisano 08 kwietnia 2008 - 15:50
BlackBox: odpali sie iTunes jesli ma wlaczona opcje
ale z tego co pamietam zaraz po zainstalowaniu nowej wersji iTunes jest ona wlaczona
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych