Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pomocy - co to za znaczek ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Frusciante

Frusciante
  • 30 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:12

Witam ! Ostatnio znalazlem sie w posiadaniu iPhone'a i mam problem poniewaz po prawej stronie stronie paska gornego przy baterii pojawila sie ikonka z7 kwadracikami i sluchawka na gorze czy ktos moze wiedziec co ona oznacza i jescze jedno pytanie nooba czyli jak daje o sobie znac update iTunes'a czyli potencjalnego blokownika SIM'ow w iPhone'ach , bo posiadam aplikacje Installer i tam w zakladce update cos nowego sie pojawilo i nie wiem czy to nie jest wlasnie ten iTunes i nie chce sie pozegnac z iPhone'em . Prosilbym o odpowiedz... Z gory dzieki Frus

#2 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:17

Nie wiem co to za znaczek,ale użytkownik NorbertCala to też miał takie coś,najwyżej reset(nie restart) iPhone'a;) PS.: A w info o telefonie nie wyświetla Ci się też IMEI?;)

#3 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 10:21

Ustawienia - Telefon - TTY na OFF 2 pytania nie rozumiem :/

#4 Jaapkoo

Jaapkoo
  • 13 postów

Napisano 08 kwietnia 2008 - 12:19

Panowie, a do czego służy fukcja TTY??

#5 bartosz

bartosz

• 1 644 postów

Napisano 08 kwietnia 2008 - 12:26

Panowie, a do czego służy fukcja TTY??

Teleprinter - Wikipedia, the free encyclopedia

jaapko no offence ale warto zebys sprawdzil tez do czego sluzy Wyszukiwarka Google - Wikipedia, wolna encyklopedia lub chociaz Wikipedia - Wikipedia, wolna encyklopedia

#6 BlackBox

BlackBox
  • 1 026 postów
  • SkądToruń

Napisano 08 kwietnia 2008 - 15:39

W installerze możesz wszystko update'ować, itunes to aplikacja na kompa - po podłączeniu się do komputera powinien odpalić się itunes i jeżeli masz starą wersję softu to pojawi się komunikat.

#7 BaQs

BaQs
  • 137 postów
  • SkądGliwice/Bristol, UK

Napisano 08 kwietnia 2008 - 15:50

BlackBox: odpali sie iTunes jesli ma wlaczona opcje ;) ale z tego co pamietam zaraz po zainstalowaniu nowej wersji iTunes jest ona wlaczona ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych