Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

mac sign cut - pomóżcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sffinks

sffinks
  • 215 postów
  • Skądokolice Wrocławia

Napisano 12 kwietnia 2006 - 18:03

Witajcie! Jakiś miesiąc temu zakupiłem ploter summa cut, a wraz z nim dostałem program - MacSign Cut. Wersja wystarczała na 30 dni, obecnie właśnie kończy się czasowa licencja. Teraz moje pytanie, chcę się zarejestrować, wysłałem dwa maile ( podałem dwa różne swoje adresy mailowe ) i jak na razie zero odpowiedzi :( Minął cały dzień. Obawiam się że za parę dni zostanę bez programu tnącego, a to nie może się zdażyć. Czy ktoś może mi poradzić ( wiem że nie powinienem może o to pytać ), jak ominąć tę licencję tak abym mógł znowu mieć ten program przez 30 dni ? Wtedy może ktoś do mnie odpisze z firmy i zarejestruję program. Chyba że znacie jakieś darmowe lub czasowe programy zamiast MacSign Cut które mógłbym zastosować do summy. Byłbym bardzo wdzięczny za każdą dobrą radę. Pozdrawiam :)

#2 Przemion

Przemion
  • 2 465 postów
  • SkądAmsterdam

Napisano 12 kwietnia 2006 - 21:00

sffinks, daj im troszkę czasu to raz, po drugie może ich filtry anty-spamowe cie wycieły, pozatym idą święta i jeśli firma jest np z Francji to móżesz meić problem... niektóre firmy już teraz sobie wakacje porobiły, poczekaj dzień lub dwa i molestuj dalej emilami...

Podaj namiary na firme może, mogę też do nich napisać (albo użyj Skype/Gizmo i zadzwoń do nich).

O omijanie licencji nie pytaj! (via regulamin).

[ Dodano: 2006-04-12, 22:01 ]
eee, to Belgia - zadzwoń do nich!

#3 sffinks

sffinks
  • 215 postów
  • Skądokolice Wrocławia

Napisano 13 kwietnia 2006 - 05:05

Przemion, niestety nie mogę zadzwonić bo nie znam francuskiego, a z moim angielskim jest również nie najlepiej :(
Słuchajcie chłopaki, pomóżcie mi coś z tym zrobić. Mam klienta który na gwałtu rety chce abym mu zrobił kilka tablic. Nie dam rady bo program lada chwila przestanie działać !
Nie proszę aby mi ktoś pomógł omijać licencję, ale zakupiłem ploter wraz z programem, zapłaciłem więc za niego. Ale jeśli jakimś cudem okaże się że będę musiał się dobijać do firmy aby otrzymać kod to będzie porażka ! :( A na to nie mam czasu. Szczerze mówiąc myślałem że jak tylko się tam zarejestruję to od razu otrzymam kod, a tu dupa ( za przeproszeniem ) :(
Więc jeśli możecie to proszę, złamcie raz regulamin i pomóżcie uruchomić mi program jeszcze raz na 30 dni, w tym czasie może coś już z tym zrobię.
Będę naprawdę wdzięczny za pomoc, powoli wpadam w panikę :| , jeśli zostanę bez możliwości cięcia w tej chwili to stracę klientów !

Pozdrawiam

#4 Przemion

Przemion
  • 2 465 postów
  • SkądAmsterdam

Napisano 13 kwietnia 2006 - 12:16

sffinks, wyślj mi namiary na PW, ja do nich zadzownie, to belgia to znaczy gadają po holendersku, angielsku i być może francusku, (zależy jaka to część Belgii).

#5 sffinks

sffinks
  • 215 postów
  • Skądokolice Wrocławia

Napisano 15 kwietnia 2006 - 05:45

Przemion, wielkie dzięki za chęci :) Ale w końcu przysłali ten kod :) ufff....a już myślałem że każą czekać w nieskończoność. Poza tym, z pomocą jednego z użytkowników forum udało mi się uruchomić program ponownie w trybie 30 dni :) ale na szczęście mogę używać go już w pełni :)

Pozdrawiam :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych