Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone i pytanka z nim związane...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Narsil

Narsil
  • 14 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 11:25

Witam :) Od niedawan jestem posiadaczem Iphona. I mam do niego małe pytanka. Otóż: 1) Pierwszy problem mam z Wi-Fi. Tzn nie bezosrednio z nim. Mieszkam w miejscowości gdzie ono nie ma zasięgu. I cyz bez sygnału Wi-Fi nie mogę obsługiwać GPS, Pogody, i Instalatora ( z tym ostatnim jak coś próbuje wgrać to mi wyswetla że nie moge tego zrobić bo nie może mi znaleźć hosta ). 2) Cyz jeżeli GPS moze znaleźć mnie bez sygnału Wi-Fi to jak go uruchomić, i jak zmienic mapę. Gdyż mam Amerykańską a nie Polską. 3) Troszke banaln pytane ale jak napisalem od niedawan mam Iphona ;P. Jak wgrywać muzykę i filmy do telefonu przez iTunes. 4) Jeśli chce ustawić piosenkę na dzownek to jak zróbić aby grało mi np, od Refrenu. Z góry dziekuje bardzo za pomoc i przepraszam za problem :P :D

#2 Strusio

Strusio
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2008 - 11:32

Narsil Długa droga przed Tobą. Czytaj, czytaj i czytaj a potem jeszcze raz czytaj. Aplikacje takie jak Pogoda i Stoki czy safari mogą korzystać z EDGA lub GPRS jesli oczywiscie masz oblokowanego SIMlock'a i używasz swojej karty i jesteś w zasięgu sieci. Musisz jeszcze skonfigurować EDGA jesli jesteś w Orange lub Era w Plusie lata bez ustawień. Wszystko znajdziesz na forum tylko szukaj . Albo niestety szukaj dostepu do netu po WiFi. Pozdro

#3 Narsil

Narsil
  • 14 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 13:31

No dobra poki co rozumuje :P. Czyli musze mieć neta :P. Simloka juz odblokowałem i właśnie chce poznac możliwości tego phona :P. jeszcze pytanko jedno. Plus ma podobnież taką opcje, że interent jest za darmo. Cyz to oznacza, że na Iphona wsyztskie te opjce Safarii, GpRs bedą dizałały bez konieczności bycia w sygnale Wi-Fi ?? No i prosze na odp jeszcze na restze pytan xD :P

#4 bialy

bialy
  • 24 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2008 - 14:42

witam ,pierwszy post :lol: chcialbym dolaczyc 1 pytanie jaki jest podatek w nowym jorku od iphone ,czyli ile dokladnie zaplace w sklepiej apple 399$ i ile od tego jeszcze % odliczyc ? 8% ?

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 16:23

witam ,pierwszy post :lol:

chcialbym dolaczyc 1 pytanie

jaki jest podatek w nowym jorku od iphone ,czyli ile dokladnie zaplace w sklepiej apple 399$ i ile od tego jeszcze % odliczyc ? 8% ?

Okolo 430 $ wychodzi...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych