Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#151 Krasnall

Krasnall
  • 15 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 sierpnia 2008 - 00:43

Here's a one-time-use code that you enter during checkout: lu4x8w

Dzięki!

Moje kody:
Here's a one-time-use code that you enter during checkout: bxhpxl
Here's a one-time-use code that you enter during checkout: falshd

#152 tab0reqq

tab0reqq
  • 658 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 sierpnia 2008 - 08:39

O też dostałem 2 kody :P Jeden dla PDAclub.pl dla starych znajomych i jeden dla nowych tutaj:

j6ramk

Smacznego !

#153 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 21:00

Na zdrowie: x812j4

#154 cristal

cristal
  • 202 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 11:23

invisibleSHIELD Full Case for iPhone

#155 Zildjian

Zildjian
  • 23 postów
  • SkądŁódź

Napisano 24 sierpnia 2008 - 11:58

invisibleSHIELD Full Case for iPhone

Ciekawe czy to ta od Zagg czy jakaś podrobiona... a poza tym to na zagg.com i tak taniej wychodzi :)

#156 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:22

Witam Mam pytanie gdzie w polsce mozna zamówic oryginalna folie we wmiare rozsadnej cenie(prosił bym bardzo o linka) wiem ze z zagranicy wychodzi duzo taniej ale kurcze zalezy mi na czasie gdyz iphone juz mam a szkoda mi go nosic zeby wyswietlacz sie nie porysował:(?

#157 kamilps3

kamilps3
  • 768 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:37

Ciekawe czy to ta od Zagg czy jakaś podrobiona... a poza tym to na zagg.com i tak taniej wychodzi :)

Niedługo do mnie dojdzie więc powiem jakiej firmy ;)

Witam
Mam pytanie gdzie w polsce mozna zamówic oryginalna folie we wmiare rozsadnej cenie(prosił bym bardzo o linka) wiem ze z zagranicy wychodzi duzo taniej ale kurcze zalezy mi na czasie gdyz iphone juz mam a szkoda mi go nosic zeby wyswietlacz sie nie porysował:(?

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

#158 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 15:57

A jak sie ta folia od Zagg'a spisuje? Jest jakas roznica w uzytkowaniu telefonu - glaskaniu ekraniku? ;)

#159 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:11

Witam
Mam pytanie gdzie w polsce mozna zamówic oryginalna folie we wmiare rozsadnej cenie(prosił bym bardzo o linka) wiem ze z zagranicy wychodzi duzo taniej ale kurcze zalezy mi na czasie gdyz iphone juz mam a szkoda mi go nosic zeby wyswietlacz sie nie porysował:(?

To zamów sobie od zagg'a z dostawą priorytetową, chyba +8 USD, i tak nie będzie drożej niż na allegro. A mam wrażenie, że szybciej.

#160 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:33

tak tak tez szukałem na allegro i sie dowiadywałem lecz zostałem poinformowany ze folie które sa na iphone nie pasuja do iphone 3g(tak twierdzili sprzedawcy którzy sprzedaja na allegro):) jedynie chyba ta InvisibleShield na Iphone 3G oryginalnaPromocjaFV (417570835) - Aukcje internetowe Allegro aukcja dotyczy folii na 3g co o tym myslicie? zamawiac? czy jest moze jakis nny sklep w polsce oferujacy folie na 3g? gdzie wy kupowaliscie swoje? chodzi mi oto ze zalezy mi na czasie bo musi ona mi dojsc max do sroda/czwartek bo potem wyjezdzam...

#161 tomekdomat

tomekdomat
  • 43 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 19:33

Witam Ja podobnie jak anonimowy z tym samym pytaniem gdzie w polsce zamówić ORYGINALNA folie w miare tanio aby do mnie dotarła jak najszybciej? jezdze tirami i w piatek wyjezdzam potrzebował bym folie również maksymalnie w czwartek lub piatek z samego rana? podajcie najlepiej jakis odnosnik... posiadam iphone 3g 16gb Pozdrawiam Tomasz

#162 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 20:54

No to też kurde pisze Wam, a nie słuchacie... wejdźcie na stronę zagg'a włóżcie do koszyka i podczas checkout'u sprawdźcie jakie macie opcje wysyłki... o ile dobrze pamiętam są co najmniej trzy i najdroższa to kurier ekspresowy (1 czy 2 dni czekania na dostawę). Na allegro też będziecie musieli czekać chyba, że odbierzecie osobiście. Często jednak jest tak... że jeszcze podczas klikania KupTeraz tej foli nie ma w naszym kraju nawet. Be warned!!

#163 artek8000

artek8000
  • 205 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 21:06

ma może ktoś na zbyciu 1 szt. tego cudownego wynalazku? (NEW;)) - chodzi mi tylko o front, folię na szybkę :) jak coś to PW

#164 marleyo

marleyo
  • 99 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 25 sierpnia 2008 - 23:47

Może głupie pytanie - ale czy przy rejestracji wam też Kraj cały czas wraca do US zamiast przestawić się na POLAND:?:

#165 radzinx

radzinx
  • 15 postów
  • SkądBelgia, Bruksela

Napisano 27 sierpnia 2008 - 12:28

Wlasnie zakupilem Invisible Shield do 3G na zagg.com. Ponizej dwa kody dajace 20% znizki: 24ztbp vrs9kw pozdro

#166 artek8000

artek8000
  • 205 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 19:00

ja niestety na ZAGG | invisibleSHIELD | iPhone, iPod Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield nie mogę zapłacić kartą, bo mam Maestro :/
Czy ktoś może zamawia? Ja bym się dołączył do zamównienia - chodzi mi o frontową folię IS, koszt na zaggu to 15 $.
będzie ktoś zamawiał? jeżeli tak to może wrzucić do koszyka IS na front. Później najwyżej ta osoba wystawi prywatną aukcję na Allegro etc.
Jak coś to PW

#167 neverneve

neverneve
  • 718 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 11:59

Ja mam pytanei do uzytkownikow tej foli ;D . A raczej do tych, ktorzy ja zrywali juz ^^, - mianowicie. Czy po odklejeniu IS z tylnej czesci telefonu zostaja zrywane napisy? Chodzi mi o te male "Designed by Apple in California" etc ;) Dzieki ;]

#168 swa

swa
  • 7 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 17:31

Wtiam, Będę zamawiał większa ilosc tych foli i mysle o sprzedazy w dobrych cenach (konkurencjnie do obecnych ofert) na allegro. Czy ktos zamawiał je z opcja Royal Mail – 2-4 business days with proof of delivery Europe (16,50 $) i ile czekał na przesyłke? Czy do tej ceny którą oni podaja jest doliczany jakis podatek etc?

#169 Bombee

Bombee
  • 198 postów
  • SkądW-wa Zacisze

Napisano 29 sierpnia 2008 - 13:13

swa, po konkurencyjnej, to znaczy jakiej? No i kiedy :)

#170 swa

swa
  • 7 postów

Napisano 29 sierpnia 2008 - 15:58

ehh, jak sie dowiedzialem przy zamowieniach powyzej 100 $ nasza paczuszka zostaje mocno opodatkowana, wiec zrezygnowalem z zakupu, ponieaz za duzo zamieszania zeby miec folie szybko i teraz moze zaoszczedzic na zakupie na allego na ktory sie zdecydowalem, folie do 3G wlasnie sie dzis pojawily, co prawda za 100 zl, ale maja byc w srode do odbioru w wawie. Wolalem juz doplacic to 30-40 zl nim czekac na przesylke nie wiedziec ile.Wiadomo ze zdzierstwo ale mam nadzieje ze folia bedzie warta ceny.

#171 amcieq

amcieq
  • 361 postów
  • SkądLondon

Napisano 29 sierpnia 2008 - 18:45

witam krotka recenzja invisible shield 1. kiedys mialem ja na ipodzie touch, sprawowala sie wspaniale, bylem super zadowolony, nie wiem co dalej bo sprzedalem razEm z invisible shield 2. po kupnie iphone, od razu kupilem invible shield, przEz net na stronie producenta, korzystalem tylko z oslony tylu, szybka podobno sie nie rysuje *super rzecz, telefon pewniej trzymalo sie w dloni - nie byl juz taki sliski *oslona oczywiscie bardzo skuteczna, lecz po jakims czasie zaczela odchodzic tu i tam czyli na rogach, jesli tak moge to nazwac....pewnie to moja wina, mialem spore problemy z nalozeniem, pare razy odklejalem by powtorzyc proces znowu, lub moze po prostu ipod touch grzeje sie mniej niz iphone i dlatego.... *wkurzylem sie bo zaczynalo to juz tak sobie wygladac - odklejenie nie sprawia problemu i nie pozostaja zadne slady na obudowie, no coz znowu musze trzymac telefon pewna reka, ale wyglada ladniej *wada sciagniecia jak sadze - sama invisible shield brudna byla ze az strach, no ale moze obudowa tak nie lapie - wygladalo to jakb dmuchac dymem papierosowym ktory osadzil sie na folii konkluzja - dobrze i pewnymi dlonmi nalozyc invisible shield i moze bedzie lepiej niz u mnie ;) raczej polecam niz odradzam, ja natomiast na ten moment jestem 'goly'

#172 koralgol

koralgol
  • 160 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 08:56

Pytanie do użytkowników IS na iPhone 3G: O ile tylna folia jest przydatna, bo plastik się rysuje, to czy ekran rzeczywiście potrzebuje tej ochrony?

#173 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 09:38

Witam Ja mam do was duża proźbe czy mugłby mi ktos przetłumaczyć instrukcje zakladania folii na jezyk polski i wrzucic np tutaj na forum? nie znam biegle angielskiego a nie chce czegos zniszczyć z góry dziekuje!!

#174 dj.geo

dj.geo
  • 12 postów
  • Skądszczecin

Napisano 30 sierpnia 2008 - 10:16

instrukcja montażu folii: Należy wyczyść wyświetlacz za pomocą szmatki załączonej w zestawie Oderwać jedną część folii pociągając za papierek z nr.1 Nałożyć dokładnie folię do wyświetlacza Następnie oderwać papierek nr. 2 z zewnetrzną warstwą ochronną Docisnąć za. pomocą karty kredytowej

#175 anonimowy

anonimowy
  • 40 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 10:20

aha a w takim razie poco mi ten taki płyn?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych