Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#276 Teddy303

Teddy303
  • 29 postów

Napisano 19 września 2008 - 21:07

100zł? Przy aktualnym kursie jest to ok. 57zł, przy czym jeszcze wiele osób ma zniżki z jakichś kodów. ;)

Witam,
jako, ze sam skorzystalem z takiego kodu dziele sie moimi :) Niech sluza dobrze :)

mqkj2c
rbg1yw

Pozdr
Teddy303

#277 Koko35

Koko35
  • 39 postów

Napisano 19 września 2008 - 23:05

Czy ktoś już zdjął folię po jakimś czasie noszenia, zostają na iPhone jakieś ślady ??

#278 marleyo

marleyo
  • 99 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 20 września 2008 - 11:33

na YT są filmiki ze zdjemowaniem IS

#279 Koko35

Koko35
  • 39 postów

Napisano 20 września 2008 - 12:36

podaj proszę jakiś link

#280 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 21 września 2008 - 09:39

A ja zareklamuję stronę:

HDAccessory.com Home Page - iPhone and iPod Accessories Super Store

Ceny są bardzo atrakcyjne, wiele z produktów z tej strony jest sprzedawanych na alledrogo 2x drożej.

Zamówiłem wczoraj:

Croc Embossed Patent Leather Case and Screen Protector for Apple iPhone 3G (Black)

do tego jest w zestawie Crystal clear screen protector.

Cena 15,95$ +3$ przesyłka.

Również można korzystać z kodów promocyjnych.
Nie udało mi się takowych odnaleźć, nie mam jeszcze swoich - nie wiem czemu (chociaż maila z potwierdzeniem dostałem)...jak dostanę , to się podziele :)

#281 Mixersky

Mixersky
  • 424 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 września 2008 - 21:10

Załozylem sobie konto i mam pytanko gdzie sie wpisuje te kody(na stronie zagg) w celu uzyskania znizki i ile jej otrzymam?
Chcialem sie tez dowiedziec jak długo trzeba czekac(realnie) przy opcji bez dopłaty (nr1) bo rozumiem ze dopłacając 6$ dostane to w ciągu tygodnia? doczytałem ze ktos czekał 11dni jak to jest?

---- Dodano 21-09-2008 o godzinie 22:37 ----
Załozyłem konto na zagg.com i mam pare pytań bo chce zakupic invisible shield'a.
Gdzie wpisywac te magiczne kody które obniża cene i o ile?
I ile idzie paczka bez dopłaty? czytałem ze 7-11 dni jak to jest?

#282 zeg

zeg
  • 5 postów

Napisano 22 września 2008 - 01:59

Czy ktoś już zdjął folię po jakimś czasie noszenia, zostają na iPhone jakieś ślady ??

Ja zdejmowalem invisible shield z mojego 2G (tylko z tylu, bo malo cierpliwy bylem w czasie przyklejania no i krawedzie lekko odchodzily, co skutkowalo przyklejonym, malo apetycznym brudem). Zdejmowalem powoli, choc stanowczo. Zadne slady nie pozostaly na telefonie, nawet resztek kleju nie bylo. Jedyne co zauwazylem to slady od napisow delikatne co na foli pozostaly, wiec delikatna warstwa farby musiala zejsc. Teraz musze w cos doinwestowac, bo rysy zaczely sie na metalowych powierzchniach jak na zawolanie pojawiac:)

#283 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 27 września 2008 - 11:38

Ej, a przed zakładaniem trzeba tego iPhone jakoś oczyścić z "paluchów"? Czym?

#284 paniszprottka

paniszprottka
  • 131 postów

Napisano 27 września 2008 - 14:12

najlepiej świeżo wypraną tkaniną z bawełny, jeśli nie da rady załączoną ściereczką (która mi robi smugi)

#285 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 września 2008 - 14:14

Dobre są takie ściereczki jak do okularów. Kiedyś podobne dodawali do telefonów Sony Ericsson. Polecam. :)

#286 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 30 września 2008 - 19:30

Właśnie zakończyłem nakładanie folii...
...co skończyło się ujawnieniem wady fabrycznej mojego egzemplarza. ;)

Podczas delikatnego wyciskania bąbelków za pomocą dołączonego narzędza pojawiło się mikropęknięcie. Wspaniale - produkty Apple są naprawdę ready to go out of box (solid case not included)...

Czekać z miesiąc albo kilka czy lecieć wymienić od razu?

#287 jagrom

jagrom
  • 23 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 października 2008 - 14:38

Kupiłem... Zamówiłem na stronie producenta.

tak jak mówiłem cena: 25$ --> 60,51 pln
Dostawa w ciągu tygodnia za fryko!!!!

Dodatkowo dali mi kod z 20% zniżką na kolejne dwa zakupy, którym chciałbym się z Wami podzielić!

adres: ZAGG | invisibleSHIELD | Apple iPhone 3G Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield

Podczas dokonywania zamówienia (na ostatniej stronie), kiedy wpisuje sie dane karty kredytowej, znajduje się napis:

"If you have been issued a discount code, enter it in the box below."

Zaraz poniżej znajduje sie pole tekstowe, w którym należy wpisać następujący kod: 2n8kq5

UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!

Zniżka ważna dla dwóch różnych osób (w sensie, że pojedyńcza osoba może skorzystać tylko raz :lol: ) dodatkowo ograniczona czasowo, także radzę się pospieszyć!
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY!!!!

Pozdrawiam

#288 Wrobel99

Wrobel99
  • 8 postów

Napisano 02 października 2008 - 19:35

Ja dzisaj dostałem invisible shield i troche sie namęczyłem z naklejeniem tego na iphona.... ale przedni panel troche krzywo naklejiłem ;/ myślicie ze moge jeszcze to odklejic i jeszcze raz przyklejic ? ;>

#289 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 04 października 2008 - 11:41

Hmm, teraz już raczej nie... Znalazłby się może człowiek dobrej woli, który byłby w stanie udostępnić mi resztki folii? Podczas nakładania zgubiłem jedną osłonkę na chromowaną obwódkę, a sam nie pomyślałem żeby sobie po prostu dociąć i wywaliłem pozostałości do śmieci... Oczywiście płacę za przesyłkę listem + browar. :P

#290 Canibal

Canibal
  • 155 postów

Napisano 04 października 2008 - 18:32

zalezy ile potrzebujesz ;) bo w zasadzie mam cale obramowki te co byly od foli ;)

#291 winthek

winthek
  • 35 postów

Napisano 04 października 2008 - 23:43

Kupowal ktos ze sklepu Apple ?
jak wyglada sprawa z cena przesylki i czasem realizacji

Interesuje mnie ta folijka Apple Store (U.S.) - Power Support Anti-Glare Film Set for iPhone 3G

Moze ktos bedzie cos zamawial w najblizszym czasie to mozna by zamowic razem i podzielic sie kosztami przesylki :)

#292 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 05 października 2008 - 09:03

zalezy ile potrzebujesz ;) bo w zasadzie mam cale obramowki te co byly od foli ;)

No i o to mi biega... :D
Wystarczy właściwie kawałek od tego (tak bym mógł sobie obkleić górny chrom) ale jak mógłbyś podesłać całe to się nie obrażę... ;)

#293 Czareq

Czareq
  • 26 postów
  • SkądZabrze

Napisano 08 października 2008 - 00:29

Kurcze ja złożyłem zamówienie na zagg.com w sumie za 60$ , kaska poszła zamówienie złożone 16.09 a przesyłki żadnej jeszcze nie otrzymałem ;/ nie wiem , może poczta polska się na mnie uwzięła, swoją drogą zamówiona ładowarka samochodowa też jeszcze nie doszła a czekam już 2tyg :/ jakby tego było mało to w iphone same mi sie aplikaje wyłączają :/ wrr...

#294 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 08 października 2008 - 07:49

Kurcze ja złożyłem zamówienie na zagg.com w sumie za 60$ , kaska poszła zamówienie złożone 16.09 a przesyłki żadnej jeszcze nie otrzymałem ;/ nie wiem , może poczta polska się na mnie uwzięła, swoją drogą zamówiona ładowarka samochodowa też jeszcze nie doszła a czekam już 2tyg :/

jakby tego było mało to w iphone same mi sie aplikaje wyłączają :/ wrr...

Restore - z pominięciem wgrywania backupu... ;)

#295 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 08 października 2008 - 16:45

Kupiłem Invisible Shield na Allegro i niestety inteligentny sprzedawca nie wysłał mi pudełka, a samą zawartość. Czy wie ktoś w jaki sposób mogę poznać, czy to oryginalna folia IS? Głównie chodzi mi o to, żeby nie okazało się, że to Body Guardz, który jest dwukrotnie tańszy lub jakaś zupełnie inna podróbka. Mam spray, "łopatkę" do wygładzania oraz folie (tył, przód).

#296 borkus

borkus
  • 201 postów
  • SkądGdynia/Wrocław

Napisano 09 października 2008 - 13:37

Eee tam, ja już nigdy żadnej folii nie kupię, ona jest tak kijowa, że masakra. Ch*je muje dzikie węże z tym. W sumie to ja mogę go rozwialić, po co mi i wam folia, jak i tak sobie nowy kupimy ?

#297 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 09 października 2008 - 13:42

Nie potrzebujesz. Nie kupuj:).

Czy ma ktoś możliwość zamieszczenia tu fotki niezałożonej folii Invisible Shield 3G? Chodzi mi o taką, w stanie jak w pudełku. Chciałbym porównać wycięcia folii IS ze swoją.

Lub czy ktoś by mógł potwierdzić czy jego folia IS 3G ma identyczne wycięcia jak ta na reklamie na stronie IS?

Dołączona grafika <<< Mówię o tej folii.

Oraz jeszcze jedno pytanie, na które może mi odpowiedzieć również osoba, która ma założona folię na iPhone'a. Jaką szerokość ma przednia folia? Moja nie wiem dlaczego, ale nie przykrywa zupełnie całej szybki.

#298 Player 01

Player 01
  • 187 postów
  • SkądMiędzyrzecz

Napisano 10 października 2008 - 15:02

Czy komuś udało się założyć folię Invisible Shield bez pozostawienia paproszków pod nią? Ja mimo wszelkich starań mam małe białe niteczki co nie wygląda zbyt estetycznie. :(

#299 thomson

thomson
  • 41 postów

Napisano 10 października 2008 - 19:46

IS leży już kilka tygodni na półce, a ja się zastanawiam czy warto go zakładać? Piszecie, że aplikacja IS nie jest łatwa i zostają paproszki. Mam jeszcze inne pytanie, do osób, które używają IS conajmniej od miesiąca, nie zaczynają się odklejać rogi w newralgicznych punktach?

#300 paniszprottka

paniszprottka
  • 131 postów

Napisano 10 października 2008 - 20:00

weź się chłopie w garść, z domu też nie wychodzisz, bo ktoś wpadł pod tramwaj ? i nie, rogi się nie odklejają, a jak zrobisz wszystko na czystej powierzchni, to i paprochów nie będzie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych