Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[POKAŻ] Swoje autko czyli czar dwóch i czterech kółek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1266 odpowiedzi w tym temacie

#201 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 22 grudnia 2007 - 12:55

A jak juz o Infiniti.. Takie zabawy znajomych..

Piekny gang silnika, to jest to co tygryski lubią najbardziej :)

#202 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 22 grudnia 2007 - 13:25

A jak juz o Infiniti.. Takie zabawy znajomych..

A ja myslalem, ze dresiarskie zachowania na ulicach to tylko w PL. Jednak sie mylilem ;)

#203 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 13:27

Mlodość -głupość. Tam stać ludzi na autka.. Byc moze w Polsce byloby podobnie, gdyby studenta byloby stac na taka furke? Przydusic kazdy lubi :)

#204 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 22 grudnia 2007 - 13:32

Mlodość -głupość. Tam stać ludzi na autka.. Byc moze w Polsce byloby podobnie, gdyby studenta byloby stac na taka furke?

Ja tyram cale dnie i musze sie bujac stara Omega :)ktora zreszta bardzo kocham ;)

Przydusic kazdy lubi :)

Wiadomo :) Mi jednak bardziej chodzilo o slalom i zmiany pasow bez sygnalizowania kierunkiem. Jestem bardzo, ale to bardzo na cos takiego wyczulony, ale moze w USA nie trzeba tego robic? To takim objaw dresiarstwa. Gdybym mogl to bym do takich strzelal :)

No ale nie robmy OT.

#205 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 22 grudnia 2007 - 20:37

Tam stać ludzi na autka.. Byc moze w Polsce byloby podobnie, gdyby studenta byloby stac na taka furke? Przydusic kazdy lubi :)

Wybacz,*że się*czepiam ale w nie tylko w USA młodzi ludzie jeżdżą w miarę*dobrymi samochodami. W Polsce też jest mnóstwo studentów posiadających podobne pojazdy. Oczywiście nie każdy student ma na to pieniądze, właściwie to ma je ich niewielka część ale podobnie jest w Stanach. Większość studentów jeździ jakimiś*badziewiami.

#206 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 23 grudnia 2007 - 10:19

jasne...

#207 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 grudnia 2007 - 13:00

zapraszam pod moją uczelnię, ostatnio zgasłem jak na oko 19 letnia dziewczyna podjechała nowym Mercem E55 AMG

#208 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 15:57

No i chyba nie myslisz,ze sama na to zarobila :) Nie wliczam w te moje rozwazania autek rodzicow. Znam po prostu ludzi w usa, ktorzy studiujac, moga sobie narobic tyle,ze stac ich na nowe autko na kredyt (na niezlych warunkach).

#209 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 grudnia 2007 - 16:03

tatuś/sponsor tylko i wyłącznie:roll:

#210 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 20:11

Znowu muszę się nie zgodzić. Wielu studentów posiada własne firmy (owszem, zazwyczaj otworzone przez rodziców, albo rodzice dali na nie pieniądze) w których pracują zamiast imprezować.

#211 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 20:25

Po prostu nie można generalizować, bo wielu ludzi przez to źle oceniamy.

#212 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 20:42

Ale na mercedesa chyba nie zarobili w wieku 18 lat? :)

#213 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 20:53

Ja myślę że jacyś by się znaleźli :D No jeden na pewno :D Ale taki Mercedes S klasy... strasznie fajnie autko :] Fajnie by tak było móc sobie na niego zarobić, nawet w wieku 20 lat, nie musi być od razu 18 ;)

#214 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 21:16

Ale na mercedesa chyba nie zarobili w wieku 18 lat? :)

To jest możliwe, można przecież*coś*robić przed 18 rokiem życia, lub po osiągnięciu pełnoletności zrobić strzał, chociaż nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem ;)

---- Dodano 23-12-2007 o godzinie 23:18 ----

Ale taki Mercedes S klasy... strasznie fajnie autko :]

Też mi się bardzo podoba, wszyscy krytykują, że jest dla starych dziadków ale moim zdaniem jest on trochę Apple'owy. Prosta i intuicyjna obsługa, jakość wykonania lepsza niż u innych producentów, uczucie, że ma się samochód, który sam wytycza ścieżki, które inni producenci zerżną :)

#215 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 21:25

S klasa nabiera mocy i chwaly w modelu AMG V8 Kompressor. W zwyklej wersji to auto dla emerytow. :) W zyciu bym nie kupil, to ma problemy z porzadnym przyspieszeniem. Ale AMG.. uch -zasuwa az milo..

#216 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 21:27

Też mi się bardzo podoba, wszyscy krytykują, że jest dla starych dziadków ale moim zdaniem jest on trochę Apple'owy. Prosta i intuicyjna obsługa, jakość wykonania lepsza niż u innych producentów, uczucie, że ma się samochód, który sam wytycza ścieżki, które inni producenci zerżną :)

I tu się rozumiemy :D Poza tym zawsze można sobie wersję AMG zamówić, to tak w kwestii narzekania że dla starych dziadków ;) S600 też daje radę.

#217 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:01

Panowie wybaczcie,ale powstrzymac sie nie moglem.. Jeszcze raz Infiniti.

Czemu sie zachwycam. To auto to nie Lambo ani Porsche,ale to co mnie zniewala to niesamowity stosunek cena/mozliwosci. Auto o wiele lepiej wykonczone niz omawanego tu Nissana, a tansze niz to auto w Polsce. Chodzi mi o to,ze przy tym kursie dolara sprowadzenie i zakup tego autka nie wychodzi wcale tragicznie drogo.. Kazdego za nas, jesli pare lat poharujemy bedzie na takie cos stac. NIe ogladam sie na Lambo, bo nie bede go nigdy mial,ale sama mysl ze kiedys bedzie mnie stac na takie Infiniti, sprawia ze czuje sie lepiej :)

---- Dodano 23-12-2007 o godzinie 22:04 ----
I jeszcze :)

#218 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:18

W zwyklej wersji to auto dla emerytow. :) .

s300 ma dużo większe przyspieszenie niż większość samochodów, te silniki są*naprawdę dobre.

Jaki jest wasz ulubiony samochód?
Moim faworytem jest Aston Martin :)

#219 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:22

s300 ma dużo większe przyspieszenie niż większość samochodów, te silniki są*naprawdę dobre.

No tak, ja mowilem o tej poprzedniej S - najnowsza nie jezdzilem.

Ulubiony? Strasznie ciezko powiedziec, to zalezy..

Stawiam na Maseratti Quatroporte.

Z Amerykow, najnowszy Ford Mustang Shelby.

#220 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:34

Quattroporte jest faktycznie fajne, nie siedziałem w środku ale ma w sobie "to coś". Co do amerykańskich samochodów... Błeee, Angielskie i włoskie są najlepsze. Lambo nie nadaje się do podjechania pod operę, ale mój Boże, to jest piękniejsze niż jakakolwiek kobieta na świecie!

#221 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:52

No tak, ja mowilem o tej poprzedniej S - najnowsza nie jezdzilem.

A właśnie ta najnowsza to po prostu cudo nad wszystkie cuda ;)

I oczywiście z tym Infiniti masz rację, tylko ja np. lubię czasem się pooglądać za jakimiś wypasionymi autkami :) Mam tak że po prostu czasem wpadnie mi coś w oko i już ;)

Ostatnio strasznie spodobało mi się Audi A5, no po prostu super bryczka :) W ogóle ostatnio zauważyłem że mam słabość do Audi :) R8 czy Q7, też na prawdę świetne autka :] Aston to klasyka, super wóz, pamiętam jak z kumplem w Anglii robiliśmy sobie zdjęcia przy DB9 :D Na prawdę dużo jest ładnych samochodów, ciężko tak wybrać jeden ;)

#222 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:56

Ostatnio strasznie spodobało mi się Audi A5, no po prostu super bryczka :) W ogóle ostatnio zauważyłem że mam słabość do Audi :) R8 czy Q7, też na prawdę świetne autka

A5 faktycznie jest fajne, takie A4 coupe. R8 jest piękne na zewnątrz jednak w środku jest paskudne ;). Co do Q7 to uważam,*że jest to najlepszy samochód tego segmentu (zaraz po XC90).

#223 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:57

A ze tak zapytam , podoba Wam sie nasza rodzima produkcja, Fiat 500 ? :)

#224 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:05

A ze tak zapytam , podoba Wam sie nasza rodzima produkcja, Fiat 500 ? :)

W ogóle :/ Jeszcze tyle ile oni sobie życzą za niego... wyciągnąłbym coś znacznie lepszego w tej cenie, ale o gustach się nie dyskutuje ;)

#225 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:15

A mi się podoba, ma styl. Tak samo jak mini ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych