No właśnie ma ktoś jakies doswiadczenie w tworzeniu przez Keynote prezentacji odtwarzanej normalnie przez Powerpointa??? Chodzi o to że jak zrobiłem taka próbną prezentacje to moglem importowac tylko do ppt,a o ile sie nie myle ten format nie rusza automatycznie w Powerpoincie! Tą własciwosc ma tylko pps!Wiec najpierw zapisalem w jakims formacie keynote! To jedank nie było to wiec importowałem jako plik Powerpoint ale zrobił sie z tego ppt,po otwarciu w Powerpoincie kazałem zapisac jako pps,ale zrobiła sie z tego taka kaszana ze mozg staje! Wiec jak zrobic zeby było dobrze??

Keynote i format pps
Started by
PitMac
, 09 Apr 2006 13:35
5 replies to this topic
Posted 09 April 2006 - 13:35
Posted 09 April 2006 - 14:38
A po co?
Można zapisać w formacie power pointa, ale musisz pamietac, ze power point nie bedzie prawidlowo wyswietlal, wszystkich efektow i grafiki z keynote. Jezeli chcesz zrobic wrazenie podczas prezentacji to musisz chodzic z maczkiem np. laptopem. Jezeli chcesz wysylac prezentacje klientom albo znajomym to trzeba ograniczyc bajery i fajerwerki i ograniczyc sie do podstawowych, najprostrzych "przeejsc"
Posted 09 April 2006 - 15:08
Aha ok,raczej chodzi mi o wysyłanie prezentacji !
Posted 09 April 2006 - 15:12
BTW: Świetna Stronka. Naprawdę super. Gratuluję.
Posted 09 April 2006 - 15:53
Dzięki

Posted 10 April 2006 - 09:05
Acha...
Jak chcesz wszystie bajery na full wypas wysyłać na pecety to pozostaje konwersja do flash lub quicktime i filmik w jednym z tych formatów
- minusem jest, ze nie kontrolujesz jak zmieniac slajdy- tylko wszystko leci "jak leci"
- rozwiązanie mocno pamięciożerne
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users