Witam. Chcialem dzisiaj sobie posegregowac zdjecie na iphonie w rozne foldery np zdjecia z apratu, samochody, dziewczyny, inne. Chcialbym zrobic poprostu osobne foldery o takich nazwach i powrzucac tam zdjecia, Jest to mozliwe w jakis posob? jelsi tak to prosze o dokladny opis co i jak. To samo dotyczy sie filmow:) np Folder na Teledyski oraz na filmy z youtube itp. PROSZE O POMOC !! :grin: :grin: :grin:
:arrow: Pozdrawiam,
:arrow: :arrow: Malina
---- Dodano 26-03-2008 o godzinie 03:35 ----
aha.. i jesli znacie jakis programik na iphona do zakladania hasel na foldery ktore chce utworzyc to dajcie nazwe i link do installera:)

Segregacja zdjec w nowych katalogach??
Rozpoczęty przez
malina1111
, 26 mar 2008 03:09
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 marca 2008 - 03:09
Napisano 26 marca 2008 - 09:56
przyłączam sie do pytania...
i oczywiście żeby ciągle dało się edytować zdjęcia z poziomu ipka

Napisano 26 marca 2008 - 11:18
Posegregujcie fotki na dysku komputera w odpowiednie foldery, następnie w iTunes zaznaczcie żeby Wam synchronizowało iPhone'a z tymi własnie folderami.
Napisano 26 marca 2008 - 11:32
tia robiłem tak tylko potem chyba sie nie da edytować z poziomu ipka
Napisano 26 marca 2008 - 11:41
Obawiam się, ze nie jest to możliwe... ale jak dla mnie wygodniej z komputera...
Nie sprawdzałam, ale moze któryś z programów a'la finder... tzn tych, które pozwalają grzebać w strukturze katalogów, pozwoliłby na taką edycję.
Napisano 26 marca 2008 - 14:17
Jedyny sposób chyba to synchronizuje w iTunes wraz z podkatalogami (mamy jeden główny katalog dodany w iTunes np. "Tapety" i w nim mamy podkatalogi z różnymi tapetami/zdjęciami - można wybrać które podkatalogi z fotkami ma wgrać na iPhona podczas synchronizacji)
Napisano 26 marca 2008 - 14:20
Zróbcie sobie foldery na komputerze, nazwijcie je, wklejcie tam zdjęcia, a potem zaznaczcie te foldery w iTunes.
Jeśli coś w nich zmienicie, np. usuniecie jakiś plik, to po synchronizacji zostanie on usunięty także z iPhone'a.
Edit -
Sorry, ale nie zauważyłem, że padł prawie identyczny post.

Napisano 26 marca 2008 - 17:02
hmm n ooki.. a jak utworzyc foldery na filmy?? No i od razu haselko zalozyc na wybrane katalogi zeby inni prywatnych filmow ni emogli ogladac?

Napisano 26 marca 2008 - 17:11
z tego co wiem do filmów nieda sie a o haselku juz zapomnij...
Napisano 26 marca 2008 - 18:59
iPhone to jest bądź co bądź telefon, rzecz osobista, której nie rozdaje się na prawo i lewo więc nie widzę sensu zakładania hasła na wszystko co się da. Można ustawić kod blokady aby ktoś niepowołany (siostra/brat/rodzice/znajomi) się do naszego telefonu nie dobrał jak go gdzieś zostawimy ale reszta to jest imo przerost formy nad treścią.
Napisano 27 marca 2008 - 11:51
Ty nie widzisz sensu a ja widze sens.. jak nie umiesz pomoc to nie pisz. To nie jest czateria czy pogawedki tylko forum, a ja pytam i chce otrzymac pomoc.. ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych