Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Segregacja zdjec w nowych katalogach??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 malina1111

malina1111
  • 57 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 26 marca 2008 - 03:09

Witam. Chcialem dzisiaj sobie posegregowac zdjecie na iphonie w rozne foldery np zdjecia z apratu, samochody, dziewczyny, inne. Chcialbym zrobic poprostu osobne foldery o takich nazwach i powrzucac tam zdjecia, Jest to mozliwe w jakis posob? jelsi tak to prosze o dokladny opis co i jak. To samo dotyczy sie filmow:) np Folder na Teledyski oraz na filmy z youtube itp. PROSZE O POMOC !! :grin: :grin: :grin:

:arrow: Pozdrawiam,
:arrow: :arrow: Malina

---- Dodano 26-03-2008 o godzinie 03:35 ----
aha.. i jesli znacie jakis programik na iphona do zakladania hasel na foldery ktore chce utworzyc to dajcie nazwe i link do installera:)

#2 gwaltek

gwaltek
  • 120 postów
  • SkądWPR

Napisano 26 marca 2008 - 09:56

przyłączam sie do pytania... :D i oczywiście żeby ciągle dało się edytować zdjęcia z poziomu ipka ;)

#3 Madame Altar

Madame Altar
  • 46 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2008 - 11:18

Posegregujcie fotki na dysku komputera w odpowiednie foldery, następnie w iTunes zaznaczcie żeby Wam synchronizowało iPhone'a z tymi własnie folderami.

#4 gwaltek

gwaltek
  • 120 postów
  • SkądWPR

Napisano 26 marca 2008 - 11:32

tia robiłem tak tylko potem chyba sie nie da edytować z poziomu ipka

#5 Madame Altar

Madame Altar
  • 46 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2008 - 11:41

Obawiam się, ze nie jest to możliwe... ale jak dla mnie wygodniej z komputera... Nie sprawdzałam, ale moze któryś z programów a'la finder... tzn tych, które pozwalają grzebać w strukturze katalogów, pozwoliłby na taką edycję.

#6 sonicgt

sonicgt
  • 1 321 postów

Napisano 26 marca 2008 - 14:17

Jedyny sposób chyba to synchronizuje w iTunes wraz z podkatalogami (mamy jeden główny katalog dodany w iTunes np. "Tapety" i w nim mamy podkatalogi z różnymi tapetami/zdjęciami - można wybrać które podkatalogi z fotkami ma wgrać na iPhona podczas synchronizacji)

#7 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2008 - 14:20

Zróbcie sobie foldery na komputerze, nazwijcie je, wklejcie tam zdjęcia, a potem zaznaczcie te foldery w iTunes. Jeśli coś w nich zmienicie, np. usuniecie jakiś plik, to po synchronizacji zostanie on usunięty także z iPhone'a. ;) Edit - Sorry, ale nie zauważyłem, że padł prawie identyczny post. :lol:

#8 malina1111

malina1111
  • 57 postów

Napisano 26 marca 2008 - 17:02

hmm n ooki.. a jak utworzyc foldery na filmy?? No i od razu haselko zalozyc na wybrane katalogi zeby inni prywatnych filmow ni emogli ogladac? :)

#9 sena

sena
  • 58 postów
  • SkądOpole

Napisano 26 marca 2008 - 17:11

z tego co wiem do filmów nieda sie a o haselku juz zapomnij...

#10 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 26 marca 2008 - 18:59

iPhone to jest bądź co bądź telefon, rzecz osobista, której nie rozdaje się na prawo i lewo więc nie widzę sensu zakładania hasła na wszystko co się da. Można ustawić kod blokady aby ktoś niepowołany (siostra/brat/rodzice/znajomi) się do naszego telefonu nie dobrał jak go gdzieś zostawimy ale reszta to jest imo przerost formy nad treścią.

#11 malina1111

malina1111
  • 57 postów

Napisano 27 marca 2008 - 11:51

Ty nie widzisz sensu a ja widze sens.. jak nie umiesz pomoc to nie pisz. To nie jest czateria czy pogawedki tylko forum, a ja pytam i chce otrzymac pomoc.. ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych