(wydzielony) ebooki - dyskusja o pewnym forum
Napisano 16 marca 2008 - 12:33
Napisano 17 marca 2008 - 04:50
Nędzny przykład.Pełno jest eBooków choćby - strona w podpisie.
Napisano 17 marca 2008 - 19:13

Napisano 18 marca 2008 - 02:16
Z ciekawości wszedłem na ich stronę - mają więcej działów niż postów z ebookamipewnie ze nedzny. na stronie google jest ich wiecej.
ps bardzo niesympatycznie wyglada taka tablica odloszen w podpisie.

Napisano 18 marca 2008 - 10:26
Napisano 18 marca 2008 - 19:26
Napisano 19 marca 2008 - 01:28
W trzy miesiące umieścić więcej ebooków niż ~49 ebooków? Rzekłbym, że to wykonalne, ale jeśli się mylę, to niech mnie ktoś skoryguje...lol, to w trzy miesiące proponuje zrobić lepsze..
Nie, sam się naucz obsługiwać Google'a.btw podasz coś lepszego?
W poprzednich postach była.Czy choćby jakąkolwiek konstruktywną krytykę ?
Usilnie się staram, naprawdę, ale z tak postawionymi zarzutami nie jestem w stanie polimeryzowaćforum bije na głowę większość for które mają już po kilka lat. I nędzny to chyba jest Twój komentarz, który nawet nie jest krytyka i jeśli o czymś nie masz pojęcia to nie wypowiadaj się.

Bredzisz niesamowicie. Gdyby nie to, że zaczepki ad persona są w złym tonie, twoje niewiele wnoszące do dyskusji komentarze złożyłbym na karb młodego wieku...co do google hm mamy praktycznie większość ebookow polskich i takie których nikt nie ma.
Napisano 21 marca 2008 - 02:12
migrena - gdyby było nielegalne to by nie istniało już.
I to co napisałeś to straszne brednie.konstruktywnie to proponuje nie rozpowszechniac adresow stron udostepniajacych materialy objete prawami autorskimi bez zgody ich wlascicieli. takze szafowanie adresami serwisow wymagajacych rejestracji przed uzyskaniem dostepu do zasobow nie jest w zgodzie z netykieta. i na tym proponuje zakonczyc ta jalowa dyskusje i powrocic do wlasciwego teamtu.
Na resztę nie będę na chwile obecną odpowiadał gdyż pokazaliście nieznajomość tego tematu stąd.. takie, a nie inne potraktowanie.
Pozdrawiam
Napisano 21 marca 2008 - 11:55
Napisano 21 marca 2008 - 19:05
proponuje udostepnic mi login i haslo abym mogl to zrobic.49 ebooków - proponuje jeszcze raz policzyć
z pewnoscia. gdyby prawo egzekwowalo sie samo.gdyby było nielegalne to by nie istniało już.
najwidoczniej mamy rozbiezne pojecie o netykiecie, moralnosci i prawie. wiec proponuje kontynuowac tu dyskusje bardziej na temat, a w tym czasie zastanowie sie gdzie to przeniesc.
Napisano 22 marca 2008 - 03:20
Proponuję się domyślić, że temat dotyczył beletrystyki, której macie śmiechu niewartą ilość. Ale może to i celowa taktyka - jak pały wkroczą, to skończy się tylko na grzywnie dla rodziców49 ebooków - proponuje jeszcze raz policzyć

Napisano 25 marca 2008 - 04:22
Proponuję się domyślić, że temat dotyczył beletrystyki, której macie śmiechu niewartą ilość. Ale może to i celowa taktyka - jak pały wkroczą, to skończy się tylko na grzywnie dla rodziców
![]()
![]()
Dorośnij i wtedy weź udział w dyskusji.
Mam dziwne wrażenie że nikt kto zabrał głos nie jest grupą docelową mojego forum, stąd wasze wypowiedzi. W dodatku widać że nie macie pojęcia o tworzeniu for, portali itd w sieci..
Zanim się coś skrytykuje trzeba mieć do tego trochę wiedzy lub doświadczenia, niestety widać tu tylko nabijaczy postów i ciągnięcie krytyki która właściwie NIE JEST krytyką, gdyż nie ma żadnych argumentów.
Napisano 25 marca 2008 - 13:23
Napisano 25 marca 2008 - 16:38
Napisano 25 marca 2008 - 19:42

Napisano 25 marca 2008 - 19:58
wydzielilem z
http://www.myapple.p...120-ebooki.html
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych