Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

(wydzielony) ebooki - dyskusja o pewnym forum

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 marca 2008 - 12:33

Pełno jest eBooków choćby - strona w podpisie.

#2 Shayn

Shayn
  • 159 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 marca 2008 - 04:50

Pełno jest eBooków choćby - strona w podpisie.

Nędzny przykład.

#3 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 marca 2008 - 19:13

pewnie ze nedzny. na stronie google jest ich wiecej. ;) ps bardzo niesympatycznie wyglada taka tablica odloszen w podpisie.

#4 Shayn

Shayn
  • 159 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2008 - 02:16

pewnie ze nedzny. na stronie google jest ich wiecej. ;)

ps bardzo niesympatycznie wyglada taka tablica odloszen w podpisie.

Z ciekawości wszedłem na ich stronę - mają więcej działów niż postów z ebookami :)

#5 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2008 - 10:26

lol, to w trzy miesiące proponuje zrobić lepsze.. Zresztą zapraszam do nexto.pl btw podasz coś lepszego? Czy choćby jakąkolwiek konstruktywną krytykę ? forum bije na głowę większość for które mają już po kilka lat. I nędzny to chyba jest Twój komentarz, który nawet nie jest krytyka i jeśli o czymś nie masz pojęcia to nie wypowiadaj się. co do google hm mamy praktycznie większość ebookow polskich i takie których nikt nie ma.

#6 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 marca 2008 - 19:26

konstruktywnie to proponuje nie rozpowszechniac adresow stron udostepniajacych materialy objete prawami autorskimi bez zgody ich wlascicieli. takze szafowanie adresami serwisow wymagajacych rejestracji przed uzyskaniem dostepu do zasobow nie jest w zgodzie z netykieta. i na tym proponuje zakonczyc ta jalowa dyskusje i powrocic do wlasciwego teamtu.

#7 Shayn

Shayn
  • 159 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 marca 2008 - 01:28

lol, to w trzy miesiące proponuje zrobić lepsze..

W trzy miesiące umieścić więcej ebooków niż ~49 ebooków? Rzekłbym, że to wykonalne, ale jeśli się mylę, to niech mnie ktoś skoryguje...

btw podasz coś lepszego?

Nie, sam się naucz obsługiwać Google'a.

Czy choćby jakąkolwiek konstruktywną krytykę ?

W poprzednich postach była.

forum bije na głowę większość for które mają już po kilka lat. I nędzny to chyba jest Twój komentarz, który nawet nie jest krytyka i jeśli o czymś nie masz pojęcia to nie wypowiadaj się.

Usilnie się staram, naprawdę, ale z tak postawionymi zarzutami nie jestem w stanie polimeryzować :)

co do google hm mamy praktycznie większość ebookow polskich i takie których nikt nie ma.

Bredzisz niesamowicie. Gdyby nie to, że zaczepki ad persona są w złym tonie, twoje niewiele wnoszące do dyskusji komentarze złożyłbym na karb młodego wieku...

#8 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 marca 2008 - 02:12

49 ebooków - proponuje jeszcze raz policzyć

migrena - gdyby było nielegalne to by nie istniało już.

konstruktywnie to proponuje nie rozpowszechniac adresow stron udostepniajacych materialy objete prawami autorskimi bez zgody ich wlascicieli. takze szafowanie adresami serwisow wymagajacych rejestracji przed uzyskaniem dostepu do zasobow nie jest w zgodzie z netykieta. i na tym proponuje zakonczyc ta jalowa dyskusje i powrocic do wlasciwego teamtu.

I to co napisałeś to straszne brednie.

Na resztę nie będę na chwile obecną odpowiadał gdyż pokazaliście nieznajomość tego tematu stąd.. takie, a nie inne potraktowanie.
Pozdrawiam

#9 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 marca 2008 - 11:55

Cizu - rozpowszechnianie muzyki i filmow bez zgody autora i wydawcy przez p2p tez jest nielegalne a popatrz, jakos istnieje...

#10 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 21 marca 2008 - 19:05

proponuje udostepnic mi login i haslo abym mogl to zrobic.

gdyby było nielegalne to by nie istniało już.

z pewnoscia. gdyby prawo egzekwowalo sie samo.

najwidoczniej mamy rozbiezne pojecie o netykiecie, moralnosci i prawie. wiec proponuje kontynuowac tu dyskusje bardziej na temat, a w tym czasie zastanowie sie gdzie to przeniesc.

#11 Shayn

Shayn
  • 159 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 marca 2008 - 03:20

Proponuję się domyślić, że temat dotyczył beletrystyki, której macie śmiechu niewartą ilość. Ale może to i celowa taktyka - jak pały wkroczą, to skończy się tylko na grzywnie dla rodziców :lol: :lol: :lol:

#12 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 marca 2008 - 04:22

Proponuję się domyślić, że temat dotyczył beletrystyki, której macie śmiechu niewartą ilość. Ale może to i celowa taktyka - jak pały wkroczą, to skończy się tylko na grzywnie dla rodziców :lol: :lol: :lol:

Dorośnij i wtedy weź udział w dyskusji.

Mam dziwne wrażenie że nikt kto zabrał głos nie jest grupą docelową mojego forum, stąd wasze wypowiedzi. W dodatku widać że nie macie pojęcia o tworzeniu for, portali itd w sieci..

Zanim się coś skrytykuje trzeba mieć do tego trochę wiedzy lub doświadczenia, niestety widać tu tylko nabijaczy postów i ciągnięcie krytyki która właściwie NIE JEST krytyką, gdyż nie ma żadnych argumentów.

#13 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 25 marca 2008 - 13:23

cizu - nie obrazaj ludzi. Nie jestesmy grupa docelowa Twojego forum - ok. Z tym brakiem pojecia o tworzeniu for, portali itd w sieci to juz jednak przesada.

#14 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 marca 2008 - 16:38

Wskaż mi gdzie obraziłem kogoś. >>Z tym brakiem pojecia o tworzeniu for, portali itd w sieci to juz jednak przesada. w tym chodziło mi o "sprzedanie tego co się stworzyło" - a nie o czysto techniczną stronę. Widać, że niektóre osoby co wypowiadały się nie mają pojęcia o tym jak takie forum funkcjonuje, że musi mieć coś co przyciągnie ludzi - a nie, kolejne forum 10 użytkowników i zero życia. Dla mnie koniec tematu - ten kto jest zainteresowany zapraszam, a jeśli ktoś ma jakąś konstruktywną krytykę wygłosić to zapraszam na pw, bo to nie topic o tym - tylko o źródłach ebooków.

#15 zewlak

zewlak
  • 225 postów

Napisano 25 marca 2008 - 19:42

W końcu. W ogóle ten temat jest bez sensu, bo jak ktokolwiek się zapyta o jakieś źródła, to zostaje odesłany krzykiem do google'a ;)

#16 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 25 marca 2008 - 19:58

poniewaz to forum stara sie pozostawac w zgodzie z polskim prawem.

wydzielilem z
http://www.myapple.p...120-ebooki.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych