Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wgrywanie zdjęć na Ipod Touch proszę o pomoc

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 banans

banans
  • 12 posts

Posted 23 March 2008 - 23:21

No więc jak dla mnie w iTunes wszystko jest ładnie, poza synchronizacją zdjęć chyba, że nie rozpracowałem tego. Wszystkie zdjęcia na kompie mam posegregowane w foldery pofoldery itp itd. A wszystko w głównym Folderze "Zdjęcia" synchronizując cały folder "zdjęcia" pokatalogowane będą zdjęcia tylko do pierwszych podfolderów a dalej będzie już wszystko na jednej kupie. jak zrobić jeśli chcę zsynchronizować kilka folderów ? bo w iTunes moge wybrać tylko 1 Edit: I jeszcze jedno Da sie jakoś wgrać zdjęcie w oryginalnym formacie np jak mam zdjęcie satelitarne w formacie 9000x9000 żeby go nie pomniejszał

#2 jankor

jankor
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 24 March 2008 - 00:09

Hmm, szczerze mowiac nie probowalem nigdy kopiowac zdjec posegregowanych w glebiej niz 2 warstwy folderow... Co do oryginalnego rozmiaru - nie, niestety, nie da sie obejsc zmniejszania.

#3 banans

banans
  • 12 posts

Posted 27 March 2008 - 17:46

ktoś ma jakiś pomysł ?

#4 czacha3410

czacha3410
  • 30 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 27 March 2008 - 20:44

nie wybieraj ostatecznie katalogu tylko raz wyżej np: jak masz w katalogu zdjęcia 2 katalogi wakacje i dziecko np. to jak wybierasz w iTunes katalog do synchronizacji to wybierz katalog zdjęcia i tyle i ok. jak masz w katalogu dziecko jeszcze 3 katalogi to nie ma możliwości otwarcia ich oddzielnie będą się wyświetlały wszystkie razem w katalogu dziecko

#5 ja_dzwing

ja_dzwing
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 June 2008 - 01:14

No więc jak dla mnie w iTunes wszystko jest ładnie, poza synchronizacją zdjęć chyba, że nie rozpracowałem tego.
Wszystkie zdjęcia na kompie mam posegregowane w foldery pofoldery itp itd. A wszystko w głównym Folderze "Zdjęcia"
synchronizując cały folder "zdjęcia" pokatalogowane będą zdjęcia tylko do pierwszych podfolderów a dalej będzie już wszystko na jednej kupie.
jak zrobić jeśli chcę zsynchronizować kilka folderów ? bo w iTunes moge wybrać tylko 1

Witam... to ja mam dalej idace pytanie. Mam iPod'a Touch 32 GB, podlaczylem go kabelkiem do komputera gdzie czekal juz praujacy iTunes i...nie moge nic zsynchronizowac... opcje sa...ale nie sa aktywne. Nic nie daje klikanie w nie. Po podlaczeniu sie zas samego urzadzenia pojawia sie komunikat: nie mozna uzyc tego iPoda poniewaz usluga apple mobile device nie jest uruchomiona. Jak i gdzie ja mozna uruchomic?

Dziekuje z gory za pomoc i jednoczesnie witam wszystkich po raz pierwszy :-)
Jakub

#6 Koranelius

Koranelius
  • 14 posts

Posted 22 June 2008 - 11:27

Tez mam tak, ze jak podlaczam taczke 32 gb i z automatu wlacza sie itunes pojawi sie ten blad z apple mobile device, ale po kliknieciu ok normalnie pojawia sie ipod w programie. Raz sie nie pojawil, ale po odlaczeniu i podlaczeni jeszcze raz ipoda znowu pojawil sie blad-ok-i byl ipod w programie.

#7 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 22 June 2008 - 12:14

Ten popularny błąd w niczym nie przeszkadza. Klikamy 'OK' i zapominamy o tym kłopocie. Jeśli koniecznie chcecie go zlikwidować, to polecam funkcję 'SZUKAJ' na naszym forum - było to omawiane nie raz i nie dwa.

#8 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 22 June 2008 - 13:43

wskazowka: szukany temat jest w dziale iphone. chyba go jednak podlinkuje takze tutaj, bo jest widze zapotrzebowanie.

#9 ja_dzwing

ja_dzwing
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 June 2008 - 02:21

wskazowka: szukany temat jest w dziale iphone.
chyba go jednak podlinkuje takze tutaj, bo jest widze zapotrzebowanie.

Tak tak, zrob to poprosze ;-)

#10 sali128

sali128
  • 2873 posts
  • SkądGdynia, Poland

Posted 24 June 2008 - 12:05

EEE...tam tez mam ten bład... ;P

#11 mateusz2142

mateusz2142
  • 101 posts
  • SkądOstrołęka

Posted 24 June 2008 - 12:30

Ten popularny błąd w niczym nie przeszkadza. Klikamy 'OK' i zapominamy o tym kłopocie. Jeśli koniecznie chcecie go zlikwidować, to polecam funkcję 'SZUKAJ' na naszym forum - było to omawiane nie raz i nie dwa.

To nie jest błąd, jak się założy konto w ITunes to ten komunikat zniknie. Mi on tak szczerze mówiąc nie przeszkadza;)

#12 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 24 June 2008 - 15:31

To nie jest błąd, jak się założy konto w ITunes to ten komunikat zniknie. Mi on tak szczerze mówiąc nie przeszkadza;)

Otóż nie. Mam tam konto i jakoś mi to nie znikło. Na żadnym z autoryzowanych komputerów...

#13 mateusz2142

mateusz2142
  • 101 posts
  • SkądOstrołęka

Posted 28 June 2008 - 11:52

"Nie można użyć twojego ipoda, ponieważ usługa "Apple Mobile Device" nie jest uruchomiona." Należy ją po prostu uaktywnić przez założenie konta. Może u Ciebie to jest rzeczywiście jakiś błąd;)

#14 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 29 June 2008 - 12:10

zakladanie konta nie ma nic wspolnego z "apple mobile device". to blad w itunes zwiazany z jezykiem systemu operacyjnego.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users