Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 marca 2008 - 19:00
Napisano 22 marca 2008 - 19:27
-> Czy iPod może służyć jako dysk przenośny ??
-> Czy mogę wgrać własną kolekcję muzyki czymuszę kupować przez iTunes ??
-> Czy dobrze się ogląda filmy ??
Coż, najlepiej odwedź ispota albo jakiegos saturna czy mediamartka i sie pobaw. Jak dla mnie najwygodniejszy i najfajniejszy z ipodow. Choc troche niepraktyczny, na przyklad w autobusie. PRzy kkazdej zmianie piosenki/glosnosci musisz wyciagac go z kieszeni.Ogólnie jestem ciekaw jak się użytkuje Touch'a
Jasność wyświetlacza i żywotność bateri między 5 a 5,5. Classic rożni się trochę od tych wcześniejszym designem, większym wyświetlaczem, baterią i innym menu (w 5 gen cover flowa np nie uswiadczysz)->Aha no i jescze ostatnie pytanie a mianowicie czym się różni iPod Video 5gen od 5,5gen i classica ??
Napisano 22 marca 2008 - 19:28
Napisano 22 marca 2008 - 19:29
Napisano 22 marca 2008 - 20:54
Napisano 22 marca 2008 - 21:35
Napisano 22 marca 2008 - 21:53
Napisano 22 marca 2008 - 21:58
Classic tak, Touch nie ma takiej mozliwosci. Oczywiscie, mozna sie dostac do Toucha, ale to nie jest normalny dysk wymienny, niestety...-> Czy iPod może służyć jako dysk przenośny ??
No wiesz co, porownanie troche nie na miejscu, na Touch masz znacznie wiekszy ekranW sprawie filmów: chciałem się dowiedzieć czy dużo lepiej ogląda się na iPod'ie niż na mojej N73 ??
Jak zrobisz jailbreak to mozesz.-> Czy jest możliwość wgrania nowych aplikacji np. gier itp ??
Odplatnie naprawia.-> Jeżeli kupię powiedzmy na allegro iPod'a bez gwarancji i się popsuje gdzie będę mógł iśc aby go naprawic ?? Czy w iSpot'ie mi go naprawią odpłatnie ??
Napisano 22 marca 2008 - 22:16
@krzyfar - dzięki za info, nie sądziłem że będą działać piloty, dobrze wiedzieć
)
Napisano 22 marca 2008 - 22:28
No wiesz co, porownanie troche nie na miejscu, na Touch masz znacznie wiekszy ekran
...
A N73 to jednak telefon z funkcjami multimedialnymi, touch to odtwarzacz multimedialny.
Napisano 24 marca 2008 - 19:40
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych