Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przydatne aplikacje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
158 odpowiedzi w tym temacie

#151 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 postów

Napisano 11 sierpnia 2009 - 15:38

po co odświeżasz temat który ma 6 miesięcy?
~ A co, miał założyć nowy? Nasuwa się pytanie: po co nabijasz posty?

#152 ale_wino

ale_wino
  • 86 postów

Napisano 30 września 2009 - 14:29

Ok, to mógłby ktoś odświeżyć temat nowymi/starymi aplikacjami (tylko App Store bo nie mam JB) które mógłbym zainstalować na moim iPhone 3GS? Przeglądałem wymienione wcześniej ale nie wszystkie istnieją (bądź niektóre pewnie są na cydii lub installerze). Dla mnie liczą się tylko te z App Store.

#153 pasko

pasko
  • 405 postów
  • SkądZywiec, Poland

Napisano 30 września 2009 - 14:57

Przylaczam sie do prosby kolegi ale_winko z tym, ze moga byc programy przeznaczone do tel. z JB.

#154 qbas

qbas
  • 104 postów
  • SkądLublin

Napisano 11 października 2009 - 20:45

Szukam dwóch aplikacji, chodzi o to żeby zarówno w jednej jak i w drugiej była możliwość synchronizacji danych w niej zapisanych na jakiś darmowy serwer. Szukam: 1. Notatnika 2. Programu do przechowywania pinów, loginów, haseł, etc.

#155 SLIMI

SLIMI
  • 14 postów

Napisano 12 października 2009 - 09:28

Witam! Jaki polecacie program do przeglądania zdjęć i z dostępem do wszystkich katalogów telefonu na sofcie 3.1. Ja używam Ifile ale może jest coś lepszego? Mobilestudio mi nie działa. Czy macie coś np do oglądania filmów mpg, wmv? Mam niby VLC player ale nie za bardzo chce te pliki odtwarzać...

#156 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 08:32

Oto moja llista programów, których używam na codzień (zarówno z cydii jak i z appstore):

BiteSMS (cydia) - moim zdaniem najlepsza aplikacja do SMSów

SwirlyMMS2 (cydia) - najlepsza aplikacja do MMSów

YourTube (cydia) - nakładka na aplikację YouTube, która umożliwia pobieranie filmików na iphone'a

Safar iDownload Manager (cydia) - zapisywanie plików z safari na iphone'a

AttachmentSaver (cydia) - zapisywanie załączników z aplikacji MAIL do katalogu na iPhone

iPhoneDelivery (cydia) - raporty sms na iPhone

LetMeKnow (app store) - najczęściej używana przeze mnie aplikacja, ja jej używam jako czytnika RSS (nowe wpisy przychodzą jako powiadomienia push - czytam basha, forum myapple i inne fora, polecam)

SBSettings (cydia) - chyba każdy wie do czego to jest :)

Beejive (appstore) - moim zdaniem najlepszy komunikator na iphone'a z push'em

iProtect (Cydia) - za jego pomocą możesz zabezpieczyć aplikacje hasłem (po zmianie karty sim aplikacja w tle wysyła sms na predefiniowany numer z informację o nowo włożonej karcie)

iFile (cydia) - zarządzanie plikami na iPhone

VideoRecorder3G (cydia) - nagrywanie filmów na iPhone

SoundHound (appstore) - dawniej MIDOMI, wyszukiwanie tytułów piosenek na podstawie nagranego fragmentu utworu (można też samemu zaśpiewać, zanucić)

3G unrestrictor (cydia) - dzięki nie mu aplikacja nie wie, że działa po 3G/edge - myśli, że po WiFi (dzięki temu można ściągać aplikacje np. z appstore, które są wiekszę niż 10MB, bez dospępu do WiFi).

Program TV (skrót do zakładki safari do strony Program TV - Interaktywny program telewizyjny - dziś)

Global.AQ (appstore) - wersja lite i pro, wysyłanie smsów na cały świat (wersja lite, darmowa, wysła 7smsów/dzień za darmo)

Jaadu RDP (appstore) - zdalny pulpit (obsługa windowsa za pomocą iPhone'a)
iWOL (appstore) - internet wake on lan - idzie w parze z Jaadu

Do tego mam kilka gierek :)

#157 MurcieFan

MurcieFan
  • 1 415 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 grudnia 2009 - 09:48

Ja tam bym przytulil chetnie program do udostepniania obrazu z kamery na PC tak wiem mozna VNC zalaczyc i uruchomic aparat, ale jakosc jest oplakana

#158 pasko

pasko
  • 405 postów
  • SkądZywiec, Poland

Napisano 31 grudnia 2009 - 09:56

reaper da sie tak zrobic w iProtect zeby sie aktywowal tylko w przypadku zmiany karty sim? Denerwuje mnie, że jesli dam "enable" to do każdej aplikacji, za każdym razem musze wklepać hasło, chce żeby wszystko było chronione hasłem, ale tylko w przypadku zmiany karty sim. Da sie?

#159 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 10:02

Mozesz wlaczyc blokade sim czyli przy zmianie karty oprocz pinu telefon bedzie prosil o dodatkowe haslo.

---- Dodano 31-12-2009 o godzinie 12:28 ----
Hmmm..nie dziala to najlepiej.Wrocilem do mAdvLock

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych