Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przydatne aplikacje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
158 odpowiedzi w tym temacie

#126 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 03 lipca 2008 - 10:43

no racja, ale hack to hack :)

A ja mam hack'a na mac'a :P

#127 zbyszek82

zbyszek82
  • 17 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 03 lipca 2008 - 15:08

ciekawe kiedy cracna nowe iphona :)

#128 djdolar

djdolar
  • 5 postów

Napisano 03 lipca 2008 - 22:23

kilka stron temu temat umarl i zaczela sie gadka szmatka :P moze by tak powrot do tematu ??

#129 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 16 października 2008 - 21:18

a ja mam problem z dwoma aplikacjami MxTube na pocztaku zainstalowalem z Cyndii 1.5a wersje sciagal mi filmy ale nie moglem ich zobaczyc gdyz pokazywalo komunikat ze ten pilk nie jest obslugiwany ????Choc byly to mp4...nie mam pojecia dlaczego a teraz po reinstalu jak szuka mi czegos to za chwile wywali mnie do SB...dlaczego i co zrobic by bylo ok Druga aplikacja to Pocket Touch wlaczam go i wide tylko czarny ekran ....pomozcie jestem nowym uzytkownikiem i nie wiem dlaczego tak sie dzieje :(((( moj soft to 2.1 IP 3G POZDR

#130 iKapi

iKapi
  • 256 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 października 2008 - 19:54

czyli żadne nie działa? tylko youtube chodzi? i co teraz?

a jest jakaś odtwarzarka żeby czytała video z rozszerzeniem .flv?

golasy na iphona to np. fappod.com

#131 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 października 2008 - 20:35

Druga aplikacja to Pocket Touch wlaczam go i wide tylko czarny ekran ....pomozcie jestem nowym uzytkownikiem i nie wiem dlaczego tak sie dzieje

oh my
chyba bezmyślnie to zainstalowałeś
przeczytaj może do czego służy Pocket Touch

#132 lurker3

lurker3
  • 11 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 25 października 2008 - 18:43

O damnnnnnnnnnn rekordzista !!!!!!!!!!!!!

#133 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 25 października 2008 - 20:20

wiem do czego sluzy, a to ze byl czarny ekran to wina tylko tego, ze mialem ustawiona skorke a jak ustawilem bez wszystko ladnie smiga...szkoda ze zamiast pomagac niektorzy potafia sie tylko MADRZYC !!!!

#134 syndrom18

syndrom18
  • 633 postów

Napisano 25 października 2008 - 20:24

up hahahahah ma być czarny ekran xD

#135 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 25 października 2008 - 20:30

jak byl by czarny to nic bys nie wiedzial co jest grane...ma byc czarny ekran z napisami jaki jest grany kawalek w danej chwili...ale w ustawieniach sa tez dodatkowe skorki tylko ze jak sie je ustawi to wtedy jest sam czarny ekran i nic nie dziala

#136 lurker3

lurker3
  • 11 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 25 października 2008 - 20:39

Nie wierze ............... PocketTouch to aplikacja do kiesyonkowej obslugi iPoda w iPhonie ... Ekran jest czarny bo z zalozenia w kieszeni nie nosisz oczu ( chyba ze ... ). To co udalo sie ustawic, tzw. "skorki" to nie zadne skorki tylko ustawienie oprogramowania ... caly "myk" polega na tym ze maja fona w kieszeni przesowasz palcem po ekranie ... juz nie pamietam dokladnie co co robilo ale z tego co kojarze : 1) gora -> dol glosnosc 2) prawo -> lewo przewijanie badz zmiana utworu Mimo wszystko poprawiles mi dzis dzien :-) Dzieki & pozdrawiam :-)

#137 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 25 października 2008 - 20:48

dziwne u mnie sa normalne tapetki (skorki) i ekran nie jest czarny jak piszesz tylko wyswietla nazwy kawalkow i ect wiec moze cos mylisz a zmieniasz kawalki potrzasajac jak mialem czarny ekran to aplikacja sie wylaczala do SB

YouTube - SHAKE your iPHONE or iPOD TOUCH if your want NEXT song!!!!

#138 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 25 października 2008 - 21:18

dziwne u mnie sa normalne tapetki (skorki) i ekran nie jest czarny jak piszesz tylko wyswietla nazwy kawalkow i ect wiec moze cos mylisz a zmieniasz kawalki potrzasajac jak mialem czarny ekran to aplikacja sie wylaczala do SB

YouTube - SHAKE your iPHONE or iPOD TOUCH if your want NEXT song!!!!

O! Mój filmik ;)

#139 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 25 października 2008 - 21:28

No twoj bushman ;) bo jakos sie nie moge dogadac z niektorymi :)

#140 Kenso

Kenso
  • 59 postów

Napisano 26 października 2008 - 21:34

mam pytanie a propo utraty gwarancji operatora gdy wgramy jakąś aplikacje. Czy można wszystko wgrywać czy tylko część czy w ogóle? dzięki za info

#141 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 27 października 2008 - 18:10

@Kenso Gwarancję tracisz, kiedy zrobisz jailbreak'a (co to? poszukaj na forum). Dostaniesz wtedy dwie dodatkowe aplikacje, a właściwie instalatory. Dzięki nim można instalować przeróżne aplikacje. (Niektóre zmieniają iPhone nie do poznania). Natomiast możesz wszystkie programy z AppStore ściągać bez problemów - będziesz miał gwarancję.

#142 Kenso

Kenso
  • 59 postów

Napisano 28 października 2008 - 17:31

wszystko rozumiem dzięki

#143 LordPavo

LordPavo
  • 12 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 16:42

Szukam czegoś do rysowania z możliwościami podobnymi do "Colors!"... Niestety nie mogę na razie niczego znaleźć. Jakieś sugestie? Połowy z tych programów nie da się już znaleźć w Cydii, a część repozytoriów jest nieaktualna. Przydałoby się, żeby ktoś zrobił z tym porządek.

#144 maciek1

maciek1
  • 83 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 stycznia 2009 - 17:31

Sprawdź Sketches ;)

#145 LordPavo

LordPavo
  • 12 postów

Napisano 03 stycznia 2009 - 12:32

Na jakim repo to funkcjonuje? Bo nie mogę tego znaleźć w Cydii ani Instalerze... ;/ Ma chociaż porównywalny interfejs do tego z Colors? Bo tamta aplikacja jest naprawdę ciekawa, ale nie mam karty kredytowej, żeby ją kupić via iTunes. No i dochodzi jeszcze jeden problem - PCSuite nie wykrywa mi iPhone'a :( Chcę mięć możliwość zgrania kontaktów bez jailbrake'a, bo mam wrażenie, że strasznie mi się przez niego iPhone muli. Np. uruchomienie ustawień zajmuje ok. 7 sekund zamiast zwyczajowych 3. Mam też wrażenie, że krócej mi bateria trzyma. To normalne?

#146 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 03 stycznia 2009 - 14:23

[...]uruchomienie ustawień zajmuje ok. 7 sekund zamiast zwyczajowych 3. Mam też wrażenie, że krócej mi bateria trzyma. To normalne?

Usuń WinterBoard.

Co do pozostałych pytań to zalecam koniec offtop'a.

#147 jakub1989

jakub1989
  • 12 postów

Napisano 03 stycznia 2009 - 22:31

Jest jakiś program do obsługi SMS aby można było edytować wiadomości i przesyłać dalej SMS który się od kogoś dostało ??

#148 podly78

podly78
  • 100 postów
  • SkądGdynia

Napisano 04 stycznia 2009 - 00:15

yop. iRealSMS umozliwia to oczym piszesz, ma tez pare innych fajnych bajerow ('rozmowy' w balonikach jak orginalna aplikacja, obracanie ekranu i pisanie w poziomie, w niektorych sieciach wymuszenie raportow doreczen).

#149 romanwojt

romanwojt
  • 103 postów
  • SkądPoznań

Napisano 04 stycznia 2009 - 00:48

@jakub1989 darmowe bitesms

#150 pasko

pasko
  • 405 postów
  • SkądZywiec, Poland

Napisano 11 sierpnia 2009 - 14:49

Navigon - nawigacja
Camer Flash - flash do aparatu
Carpenter - poziom, pion, przechył, linijka
Chopper - wciagajaca gra z helikopterem w roli głównej
DocScanner - skanuje dokumenty, przerabia na pdf i wysyla mailem
Fieldrunners - najlepsza gra na iPhona :]
FlightControl - zabawa w kontrolera lotów
iBeer - fajnie demonstruje możliwości iPhona, wirtualne piwo
iBubbleWrap! - odstresowywacz
myBalloon - fajnie demonstruje możliwości iPhona, dmuchamy i gramy na balonie (wirtualnym ;))
NFU - świetna gierka na iPhona
Pennies - (dobrze czytać:)), zarządzanie budzetem
QuickOffice - edycja, tworzenie, zarzadzanie plikami doc, xml
Shazam - świetna aplikacja, dzieki niej dowiesz sie ktos spiewa piosenke jeśli utwor leci np w radio
Skype - no Skype
Spore - Moja dziewczyna twierdzi, że to jest najlepsza gra na iPhona
WifiTrak - wyszukuje WiFi (tak jak by widzial wiecej WiFi niz standardowo iPhone)
AntiMosquito - nie sprawdzone - podobno odstrasza komary
BikiniWash - pokaz kolegom na co stac Twoje iPhona, a raczej Panie, które Ci go umyja od srodka
Pano - swietny program do robienia zdjec panoramicznych
PhotoEffects - chyba ponad 100 roznych efektow do zdjec
Photogene - taki mini Photoshop
PocketGuitar - gitara

szukam dalej :]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych