Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Doom 3 Problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 MA$A

MA$A
  • 22 postów
  • SkądKraków/ Fort Lauderdale

Napisano 21 marca 2008 - 01:44

Czesc mam problem z gra doom 3. Po zainstalowaniu odpala sie gierka ale nic nie widac tzn jest czarny ekran ale slysze dzwieki... Moj komp to imac z reszta spelnia wszystkie wymagania sprzetowe bez problemu. U kumpla ktory ma mac book pro dziala wszystko bez problemu. Ma ktos jakies pomysly? Na okladce jest naklejony cdkey chyba ale gra wogole nie chciala zebym go podawal. Moze to cos z tym numerkiem czy cos? Nie mam pomyslu wiec licze na sugestie:) (system to mac os x wersja 10.4.11) Problem rozwiazany. Prosze o usuniecie tematu.

#2 wieslawo

wieslawo
  • 3 698 postów
  • SkądL-no/P-ń

Napisano 21 marca 2008 - 09:26

wygląda to troszkę tak jakby działał w rozdzieloczści wyższej niż monitor obsługuje. Wykasuj pliki preferencji i odpal na nowo, u mnie na G5 działał spoko. Ew. przeczytaj manual, powinno być jakieś rozwiązanie na dipslay problems :)

#3 etranger

etranger
  • 194 postów
  • SkądAthis-Mons, France

Napisano 31 maja 2008 - 20:22

A dzisiaj sobie demo Doom III odpalilem i porażka, ostatnio tak chodził mi na piecu jak miałem D950 + 1800 xl, czyli sporo słabiej niz IMac który teraz mam.

#4 staiger

staiger
  • 20 postów
  • SkądWejherowo

Napisano 05 czerwca 2008 - 21:05

to ze masz czarny ekran to nie sprawa rozdzialki a patcha "Doom 3 1.3.1 Rev A" sciagniesz go ze stronki id software. Oczywiscie jezeli uzywasz pirackiej kopi gry to poprosi o orginalna plyte przy odpalaniu gry po zainplikowaniu tego patcha. A jesli chcesz by giera pomykala szybciej to w pliku konfiguracyjnym ustaw filtrowanie aniotropowe np. na 2 .Bo od ustawien na high po ultra aniso ustawiane jest na 8. Po tym zabiegu giera dostaje konkretnego kopa .

#5 kantrusy

kantrusy
  • 204 postów
  • SkądWARSZAWKA

Napisano 10 czerwca 2008 - 02:07

Ty ja mam tez Leosia i jak wsadzilem na dysk jak kazali , potem odpalam, i dupa ciemnieje ekran i jest muza i nic poza tym. Ty tez tak miales ? ja mam orfginal dzisiaj dostalem Fedexem, kupilem go w Apple, ich tluc a mam Pro 2,4 i 4GB Memo co jest nie tak wiesz?

#6 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 23 czerwca 2008 - 12:28

Sprawdziłem uruchamia mi się z Patchem 1.3.1 ale mam problem innego rodzaju - otóż nie mogę zmienić rozdzielczości - tylko 640-480 Mieliście coś podobnego ??

#7 anx239

anx239
  • 679 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 czerwca 2008 - 17:58

Sprawdziłem uruchamia mi się z Patchem 1.3.1 ale mam problem innego rodzaju - otóż nie mogę zmienić rozdzielczości - tylko 640-480 Mieliście coś podobnego ??

Gdy klikasz na ikonę Doom 3 przytrzymaj klawsz Command (jabłko).
Pojawi się możliwość wyboru rozdzielczości.

#8 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 23 czerwca 2008 - 19:13

Gdy klikasz na ikonę Doom 3 przytrzymaj klawsz Command (jabłko).
Pojawi się możliwość wyboru rozdzielczości.

Thx - Działa ;)

#9 rajpi

rajpi
  • 6 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 21:13

Ja z kolei włączam grę i pokazuję się ekran ładowania po czym robi się czarny i wychodzi po chwili do systemu:( Help

#10 xanael

xanael
  • 387 postów
  • SkądPL

Napisano 12 grudnia 2008 - 15:17

u mnie w ogole siee wywala.. pojawia sie na chwile znaczek w doku i znika... jeszcze pokombinuje bo moze cos zle robie :|

#11 anx239

anx239
  • 679 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 grudnia 2008 - 21:37

Ja z kolei włączam grę i pokazuję się ekran ładowania po czym robi się czarny i wychodzi po chwili do systemu:( Help

u mnie w ogole siee wywala.. pojawia sie na chwile znaczek w doku i znika... jeszcze pokombinuje bo moze cos zle robie :|

Hmm... ja tak miałem gdy zainstalowałem pirata (przyznaję się) ale gdy zainstalowałem oryginał + poprawka z netu to zadziałało wszystko OK.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych