Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[Monitor] iMac G4

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 04 April 2006 - 11:55

Czyli jakiego kabelka potrzebuje zeby to cudo podpiac ? Mam monitorek Dell 1905P i chcialbym go do maka podpiac. Monitor ma dwa wyjscia, wiec moglbym sie przelaczac. Mam Analog i Digital, ale nie wiem o co chodzi :D Moze mi ktos powiedziec jakiego kabla potrzebuje, zeby sie podpiac ?

#2 bogdanbudnik

bogdanbudnik
  • 128 posts
  • SkądOrzełek

Posted 04 April 2006 - 15:51

Potrzebujesz przejściówki dla iMaca (zapewne masz port miniVGA) Czyli według mnie musiałbyś zakupić wyjściówkę na monitor Apple VGA Display Adapter ====> http://sklep.apple.p....0.1.3.15.1.9.2

Przypadkowo mam chyba taki sam komputer mam do ciebie pytanko czy masz wbudowaną kartę Airport?

#3 Przemion

Przemion
  • 2465 posts
  • SkądAmsterdam

Posted 04 April 2006 - 15:58

bogdanbudnik, linki ze sklepu Apple.pl nie działają po czasie!

#4 Kain

Kain
  • 514 posts
  • SkądParis [FR]

Posted 04 April 2006 - 16:12

@bogdanbudnik: Nie, niemam zintegrowanego AirPorta. Kupilem kiedys, ale okazalo sie ze byl zbyt nowy, albo zbyt stary w stosunku do mojego maczka, wiec oddalem i olalem AirPorty.

Mozna to to dostac siakos taniej? Np. via allegro ? Jak tak to czego dokladnie szukac ?

#5 bogdanbudnik

bogdanbudnik
  • 128 posts
  • SkądOrzełek

Posted 04 April 2006 - 16:13

Zauważyłem Przemion --przejściówka jest tu Sklep Apple/Akcesoria do Macintosha/Kable i przejściówki

#6 Hans

Hans
  • 277 posts
  • SkądGdańsk

Posted 04 April 2006 - 19:34

mam taka przejsciowke na zbyciu! kolor bialy z jednej strony zlacze MiniVga z drugiej VGA. uzywalem jej do eMaca! a pochodzi od iBooka i pewnie mozna wykorzystac w twoim iMacu :mrgreen: ! pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users