[Monitor] iMac G4
Rozpoczęty przez
Kain
, 04 kwi 2006 11:55
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 kwietnia 2006 - 11:55
Czyli jakiego kabelka potrzebuje zeby to cudo podpiac ? Mam monitorek Dell 1905P i chcialbym go do maka podpiac. Monitor ma dwa wyjscia, wiec moglbym sie przelaczac. Mam Analog i Digital, ale nie wiem o co chodzi
Moze mi ktos powiedziec jakiego kabla potrzebuje, zeby sie podpiac ?

Napisano 04 kwietnia 2006 - 15:51
Potrzebujesz przejściówki dla iMaca (zapewne masz port miniVGA) Czyli według mnie musiałbyś zakupić wyjściówkę na monitor Apple VGA Display Adapter ====> http://sklep.apple.p....0.1.3.15.1.9.2
Przypadkowo mam chyba taki sam komputer mam do ciebie pytanko czy masz wbudowaną kartę Airport?
Przypadkowo mam chyba taki sam komputer mam do ciebie pytanko czy masz wbudowaną kartę Airport?
Napisano 04 kwietnia 2006 - 15:58
bogdanbudnik, linki ze sklepu Apple.pl nie działają po czasie!
Napisano 04 kwietnia 2006 - 16:12
@bogdanbudnik: Nie, niemam zintegrowanego AirPorta. Kupilem kiedys, ale okazalo sie ze byl zbyt nowy, albo zbyt stary w stosunku do mojego maczka, wiec oddalem i olalem AirPorty.
Mozna to to dostac siakos taniej? Np. via allegro ? Jak tak to czego dokladnie szukac ?
Mozna to to dostac siakos taniej? Np. via allegro ? Jak tak to czego dokladnie szukac ?
Napisano 04 kwietnia 2006 - 16:13
Zauważyłem Przemion --przejściówka jest tu Sklep Apple/Akcesoria do Macintosha/Kable i przejściówki
Napisano 04 kwietnia 2006 - 19:34
mam taka przejsciowke na zbyciu! kolor bialy z jednej strony zlacze MiniVga z drugiej VGA.
uzywalem jej do eMaca! a pochodzi od iBooka i pewnie mozna wykorzystac w twoim iMacu :mrgreen: !
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych