Padło mi ładowanie w iBooku. Działa z baterii, ale nie ładuje. Po wyjęciu baterii nie działa wcale. Uprzedzając pytania - tak, robiłęm kilkukrotnie reset PMU, więc to nie to.
Byłem w serwisie Progress na Piłsudzkiego i powiedziano mi że to na 80% wina zasilacza, ale nie mieli innego zasilacza żeby sprawdzić.
Do jakiego serwisu w Krakowie sie udać, aby byli w stanie zdiagnozować problem od ręki ?

[Kraków] Gdzie naprawić iBooka ?
Started by
clico fantastico
, 19 Mar 2008 10:32
4 replies to this topic
Posted 19 March 2008 - 10:32
Posted 19 March 2008 - 11:03
Nie wiem czy od reki, ale na Beliny Prazmowskiego, bodajze 44, jest serwis Grelcom. Zajmuja sie jabłkami.
Posted 20 March 2008 - 14:20
Nie wiem czy od reki, ale na Beliny Prazmowskiego, bodajze 44, jest serwis Grelcom. Zajmuja sie jabłkami.
Dzięki, ale dzwoniłem tam i dowiedziałem się że czynne będzie dopiero po Świętach. Może ktoś zna jakiś inny serwis gdzie mógłbym dziś lub jutro wpaść i chociaż sprawdzić laptopa z innym zasilaczem ? Bo byłem w serwisie Progress na Piłsudskiego i powiedzieli mi że to na 80% zasilacz, ale nie mieli swojego zasilacza żeby przetestować.
A może jakiś miły właściciel iBooka z Krakowa mógłby mi udostępnić zasilacz do przetestowania ? ;-). Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę pisać na priv. Dzięki!
Posted 20 March 2008 - 18:05
Ja mam Powerbooka G4, jesli chcesz to zapraszam w sobote miedzy 9 a 15 do iSpotu, to przetestujemy.
Posted 21 March 2008 - 15:31
Oprócz serwisu, o którym pisze Falcon (tam zresztą wymieniałem superdrive) jest jeszcze na Wieniawskiego (Sklep Apple - RCS2 Krakw)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users