Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Kopiowanie MP3 do Ipoda bez iTunes

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 ArturD

ArturD
  • 6 posts

Posted 18 March 2008 - 00:44

Witam, czy jest możliwość skopiowania MP3 do iPoda ale nie przez iTunesa? mam bardzo dużo muzy ale nie jest potytułowana utworami i albumami tylko mam nazwane foldery artystami i iTunes wrzuca jak leci. Takie słuchanie jest bezsensu. I czy można po prostu skopiować muzę jak na zwykła MP3? bardzo proszę o pomoc. dzięki

#2 Valdess

Valdess
  • 115 posts
  • SkądPosen

Posted 18 March 2008 - 08:54

hmmm zależy jakiego masz ipoda. np do video możesz wgrać rockboxa - nowy soft i wgrywać pliki poprzez przenoszenie

#3 ArturD

ArturD
  • 6 posts

Posted 18 March 2008 - 09:41

witam, mam iPoda Clasic 80GB, a gdzie mogę znaleźć ten programik?

#4 OloMac

OloMac
  • 796 posts
  • SkądKoszalin

Posted 18 March 2008 - 15:25

Na twoim iPodzie nie zadziała. Jedynym wyjściem jest uporządkowanie tagów.

#5 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 18 March 2008 - 19:36

tagi swoja droga ale jezeli chcesz uzywac po prostu innego programu niz itunes, ale do robienia tego samego to np yamipod obsluguje classica. do selektywnego sluchania utworow na ipodzie sluza playlisty, smart playlisty i przegladanie przez music > artist/album/itd. tak czy inaczej tagi album artist, tytul i track to koniecznosc.

#6 pafkoo

pafkoo
  • 276 posts

Posted 28 March 2008 - 17:27

Ja miałem podobną sytuację z częścią mojej muzyki. Zrób po prostu playlisty na zasadzie 1 wykonawca/folder/płyta = 1 playlista. Jednak lepiej będzie jak zrobisz wg. zaleceń mojego przedmówcy - po prostu uporządkuj tagi ;)

#7 korsarzyk

korsarzyk
  • 5 posts

Posted 11 October 2008 - 10:37

a jak ja chce skopiowac muzyke z mojego ipod Touch 2G na kompa (pod windows) to macie moze jakies programiki?

#8 FuNnYm

FuNnYm
  • 152 posts
  • SkądSzczecinek

Posted 18 October 2008 - 16:56

najlepszy program do wymiany miedzy ipod - pc to songbird, ma wbudowana przegladarke na silniku firefoxa i wyglad itunes zobacz sobie;D

#9 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 18 October 2008 - 17:15

tak? a odczytuje zawartosc ipoda touch?

#10 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 18 October 2008 - 17:31

Apple iPhones, iPod Touch and Microsoft Zune devices are not yet supported

ja bym polecił sposób: Mój pierwszy Mac Blog Archive Jak skopiować muzykę z iPoda na Maka? z dodaniem programu DiskAid
DiskAid - Transfer Files betwen your Computer and your iPhone or iPod Touch. Disk Mode for your iPhone and iPod Touch.
którym można dojść do katalogu z muzyką i go przekopiować na dysk

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users