Witam !
Mam nastepujacy problem z moim ipod video. Mianowicie: dostaje komunikat, ze jest dostepne nowe oprogramowanie 1.3 (aktualnie mam 1.2.3), nastepnie przy podlaczonym iPodzie klikam na Update i dostaje komunikat [iPod software update server could not be contacted - Make sure yor network settings are correct and your network connection is active ...] Polaczenie internetowe jest aktywne, w ustawieniach Firewalla mam wstawione "Allo all incomig connections" czy cos w tym stylu. Czy ktos na forum mial podobny problem ? Byc moze powinienem zmienic ustawienia Firewalla albo jeszcze jakies inne ?
Pracuje na najnowszej wersji Leoparda, MBP, najnowszy iTunes.
Pozdrawiam
Nowe oprogramowanie 1.3 iPod Video
Started by
martino
, 14 Mar 2008 09:56
28 replies to this topic
Posted 26 April 2008 - 18:34
Posted 26 April 2008 - 21:21
Ściągnij go ręcznie: iPod Firmware Download
Później wgraj za pomocą iTunes (wystarczy dwuklik
), albo przez iPodWizarda.
PS. Lepiej spróbować najpierw wyłączyć Firewalla i antywirusa na czas zabawy z iTunes.
Później wgraj za pomocą iTunes (wystarczy dwuklik
PS. Lepiej spróbować najpierw wyłączyć Firewalla i antywirusa na czas zabawy z iTunes.
Posted 10 May 2008 - 13:08
Czesc !Ściągnij go ręcznie: iPod Firmware Download
Później wgraj za pomocą iTunes (wystarczy dwuklik), albo przez iPodWizarda.
Wiem, ze mozna sciahnac iPod Firmaware Dwonload, ale to nie rozwiazuje mojego problemu. Firewall mma wylaczony, a antywirusow nie uzywam. Powinienem miec mozliwosc zaktualizowania firmware przez iTunes.
Posted 14 October 2008 - 14:57
jak sprawdzic która mam genreacje ipoda ?> z tyłu pisze tylko 30 GB i mam drugiego takiego samego i pisze 80GB
classic video to jest oczywiscie
a generacja to jak to ?; > dostałem od brata z UK bez pudelek
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users