Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak skonfigurowac poczte "gmail"

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#26 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 June 2008 - 12:15

Ustawienia>Poczta>Twoje konto>Zaawansowane>Odznacz Użyj SSL Być może coś da... ;)

#27 Qbik

Qbik
  • 891 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 June 2008 - 13:10

a tak ciekawosci po co kombinowac z ustawieniamidla gmail mam 1.1.4 i od poczatku ustawialem gmail IMAP za pomoca przycisku gmaila, a nie other i wszystko pieknie działa ;)

#28 mixin

mixin
  • 2 posts
  • SkądSzczecin

Posted 15 June 2008 - 14:15

Dziekuje Davvido
za szybką odpowiedź ale twoja rada nie pomaga zarówno odznaczone i zaznaczone SSL daje to samo "Nie można wysłać poczty Sprawdź ustawienia konta dla serwera poczty wychodzącej"smtp.gmail.com"
i poczty dalej nie mogę wysłać z iPhone, może ktoś ma inny pomysł jak ustawić

---- Dodano 15-06-2008 o godzinie 20:40 ----
witam ponownie
Czy ktoś umie rozwiązać problem z Gmail opisany powyżej?

#29 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 posts
  • SkądSieradz

Posted 22 June 2008 - 14:09

Dziekuje Davvido
za szybką odpowiedź ale twoja rada nie pomaga zarówno odznaczone i zaznaczone SSL daje to samo "Nie można wysłać poczty Sprawdź ustawienia konta dla serwera poczty wychodzącej"smtp.gmail.com"
i poczty dalej nie mogę wysłać z iPhone, może ktoś ma inny pomysł jak ustawić

---- Dodano 15-06-2008 o godzinie 20:40 ----
witam ponownie
Czy ktoś umie rozwiązać problem z Gmail opisany powyżej?

Dołączam się do pytania bo od ostatniego restore też u mnie występuje ten problem :(

#30 TheHX

TheHX
  • 1550 posts
  • SkądWrocław

Posted 22 June 2008 - 21:45

witam wszystkich. To mój pierwszy post ze względu na nowy nabytek :) Ja mam problem taki - próbuję wbić się albo na gmaila, na yahoo czy nawet na pop w home. zapisuje dane konta, pokazuje, że ok, ale ustawionego konta nie zapisuje. Po kliknięciu w ikonę poczty konta wyświetlane są dosłownie przez chwilkę i od razu wraca pulpit. Co mogę zrobi by ustawić jakiekolwiek konto ? (wersja softu 1.1.4) pzdr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users