Witajcie,
Jestem od niedawna posiadaczką iPhone, pierwszego ![]()
Córka ma już dłużej, ale mąż kupując jej iPhone zalogował się na nim używając swojego konta Gmail. Rodzi to wiele problemów, bo po pierwsze chyba nie mogę ją sensownie objąć kontrolą rodzicielską, bo obejmę nią konto męża raczej, natomiast córka ma 12 lat, a po drugie - przecież nie będzie na tym koncie do końca życia, nawet jak będzie pełnoletnia.
Na tym koncie jak wiadomo ma porobione jakieś zakupy, zapisane jakieś postępy w grach typu Toca Boca. Nie chcę by straciła pokupowane aplikacje czy gry.
Tak więc moje pytanie brzmi - czy da się to wszystko co ma na iPhone czy iPad przepiąć na nowe konto założone już w icloud?
Nie wiem czy uda się Toca Boca a ma tam już naprawdę bardzo dużo, ale może chociaż uda się bezstresowo przepiąć pod zakupioną chmurę.
Finalnie chcę po prostu aby na swoim nowym koncie miała wszystko co ma do tej pory na swoim iPhone i iPad.
W internecie czytam różne informacje na ten temat a wierzę, że na tym forum są spece którzy już wiele razy takie coś robili. Ja jestem jeszcze jak dzidzia w kwestii produktów Apple.
Z góry dziękuję za wskazówki