Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak ulubionych stron

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 as...

as...
  • 3 postów

Napisano wczoraj, 17:44

Cześć,

Przez lata używam systemu Mac na iphonie i na Mac-u.

Wczoraj coś kliknąłem w safari nie widzę stron, tak samo na iphonie.

Co mam zrobić , tam gdzie mam wpisane safari gdzie witryny miałem swoje witryny nagle ich tam nie ma są w ulubionych, ale tam nic nie mogę dodać nić nie mogę zrobić.

proszę o pomoc

z góry dziękuję

#2 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 315 postów
Napisano wczoraj, 17:53

tam gdzie mam wpisane safari gdzie witryny miałem swoje witryny nagle ich tam nie ma są w ulubionych, ale tam nic nie mogę dodać nić nie mogę zrobić.

Możesz to tak napisać, żeby dało się zrozumieć? Nie zaszkodzi interpunkcja. Łatwiej będzie pomóc.

#3 as...

as...
  • 3 postów

Napisano wczoraj, 18:04

tam gdzie klika się adres stron, miałem ulubione strony, zarówno na iphonie jak i na Mac-u które są ze sobą powiązane, teraz nie mam tam ulubionych stron i nie mogę żadnej dodać.

#4 mattkally

mattkally
  • 617 postów
  • SkądZambrów

Napisano wczoraj, 18:46

Shift+Command+B

#5 as...

as...
  • 3 postów

Napisano wczoraj, 19:00

Wciskam zniknął pasek ulubionych :( ale dalej tam nic nie mogę dodać gdzie to wszystko było ...

#6 mattkally

mattkally
  • 617 postów
  • SkądZambrów

Napisano wczoraj, 20:29

Ciężko Cię rozszyfrować. Będąc w Safari kliknij Zakładki na pasku na górze -> Pokaż Stronę Startową -> prawy przycisk myszy i "Pokaż Ulubione". Zsynchronizuje Ci się to automatycznie z iPhonem. O to Ci chodziło?

Możesz też kliknąć w pasek adresu i potem prawy przycisk myszy na tym okienku, które Ci się pojawi -> Pokaż Ulubione

Użytkownik mattkally edytował ten post wczoraj, 20:32

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Facebook (1)