Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MacBook Air m4 problem z wyświetlaczem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 motomaniak1946

motomaniak1946
  • 10 postów

Napisano wczoraj, 22:30

Witam, posiadam MacBook'a air m4 od około dwóch miesięcy, od nowości dbam o sprzęt, użytkuję tylko w warunkach domowych i rzadko przenoszę. Żadnego zdarzenia z upadkiem również nie było. Kilka dni temu zauważyłem mały punkt na czarnej ramce wyświetlacza, po zrobieniu zdjęcia i zbliżeniu widać, że jest to jakiegoś rodzaju "pęknięcie". Piszę post w nadziei, że ktoś z forumowiczów poradzi czy można to reklamować i czy są szanse na pozytywne rozpatrzenie przez serwis (ponieważ mam różne doświadczenia i więcej tych negatywnych), a może przerabiał ktoś podobny przypadek. Ten punkt pojawił się wręcz znikąd, jednego dnia było wszystko ok i następnego rano już to zauważyłem... Dołączam zdjęcia i z góry dziękuje za pomoc...Załączony plik  IMG_7600.jpeg   161,19 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  IMG_7603.jpeg   186 KB   0 Ilość pobrań

Użytkownik motomaniak1946 edytował ten post wczoraj, 22:31

#2 MiL

MiL
  • 1 528 postów
Napisano dziś, 10:14

Wpadł ci jakiś twardy paproch między ekran a klawiaturę i masz wgniecenie.

#3 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 309 postów
Napisano dziś, 10:21

Wpadł ci jakiś twardy paproch między ekran a klawiaturę i masz wgniecenie.

Ze zdjęcia też mi to tak wygląda. Jakieś ziarenko piasku czy coś takiego przygniecione podczas zamykania laptopa i się ukruszyło.

#4 gregin

gregin
  • 72 postów

Napisano dziś, 12:08

Zobacz czy nie ma jakiegoś śladu po przeciwnej stronie na obudowie komputera. Jak by było to by było wszystko jasne. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych