Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Aplikacja "Znajdź" - "nie znaleziono położenia"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 mihawooo

mihawooo
  • 8 postów

Napisano wczoraj, 21:35

Witajcie,

Mam problem z aplikacją znajdź. Mianowicie do jakiegoś czasu działała bez zarzutu, jednak od kilku dni mam problem. O ile urządzenia lokalizuje bez problemu, o tyle osób które udostępniły mi na stałe swoje położenie nie widzę. Pod ich nazwą wyświetla się komunikat "Nie znaleziono położenia". Sprawdzałem wszystko co przyszło mi do głowy - włączona lokalizacja, udostępnianie swojej lokalizacji itd, wszystko jest w porządku. Co ciekawe, posiadam iphone prywatny i służbowy. Na służbowym w aplikacji widzę położenie prywatnego, jednak już na telefonie prywatnym, położenia służbowego nie widzę, ponieważ widnieje wcześniej wspomniany komunikat.

Byłbym wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu,

Pozdrawiam!

#2 ami_go

ami_go
  • 96 postów
  • SkądInowrocław/Caerdydd

Napisano wczoraj, 22:18

"...osób które udostępniły mi na stałe swoje położenie nie widzę. Pod ich nazwą wyświetla się komunikat "Nie znaleziono położenia". Sprawdzałem wszystko co przyszło mi do głowy - włączona lokalizacja, udostępnianie swojej lokalizacji itd, wszystko jest w porządku. ..."

Może warto jeszcze sprawdzić, czy owe osoby nadal Tobie udostępniają swoją lokalizację?

#3 mihawooo

mihawooo
  • 8 postów

Napisano wczoraj, 22:21

"...osób które udostępniły mi na stałe swoje położenie nie widzę. Pod ich nazwą wyświetla się komunikat "Nie znaleziono położenia". Sprawdzałem wszystko co przyszło mi do głowy - włączona lokalizacja, udostępnianie swojej lokalizacji itd, wszystko jest w porządku. ..."

Może warto jeszcze sprawdzić, czy owe osoby nadal Tobie udostępniają swoją lokalizację?

Udostępniają. Tak jak napisałem wyżej. jeden z tych telefonów to mój służbowy, i mam tam informację o udostępnianiu lokalizacji na telefon prywatny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych