Cześć
Wielkimi krokami zbliża się jedyny taki czas w roku kiedy zakupy w Apple Online Store są "opłacalne" , tak wiem jak to brzmi
Do tej pory zawsze rzeczy premierowe kupowałem w Apple Online Store jednak od niedawna posiadam kartę płatniczą zarejestrowaną w programie MasterCard Bezcenne Chwile i tam są 2 punkty za każde 5zł wydane w iSpot
Zakładam że kupując nowego iPhone i apple watch'a w iSpot nazbieram wystarczającą ilość punktów żeby pokrowiec mi wyszedł de facto za free
Pytanie tylko czy gra jest warta świeczki, kiedyś jakiś miesiąc po zakończeniu gwarancji zadzwoniłem do Apple i powiedziałem że coś się dzieje z moim telefonem miesiąc po zakończeniu gwarancji, już nie pamiętam o co chodziło zrobili zdalną diagnostykę potwierdzili problem powołałem się asekuracyjnie na prawo do rękojmi, powiedzieli mi że telefon faktycznie nie jest w 100% sprawny, poprosili o odesłanie go a kurierem dostałem nowy egzemplarz wszystko szybko i bezproblemowo, nie wiem czy iSpot w takiej sytuacji nie robiłby problemów.
Macie jakieś doświadczenia?

Zakupy iSpot czy Apple Online Store
Started by
_Artek_
, 21 Aug 2025 07:54
No replies to this topic
Posted 21 August 2025 - 07:54
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users