Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jednoczesny dźwięk połączeń z AW i IP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Bdaviss90

Bdaviss90
  • 1 postów

Napisano wczoraj, 18:58

Mam to Was takie pytanie, bo nie wiem czy coś przegapiłam. Od długiego czasu mam telefon wyciszony więc dzwoni mi tylko AW, dziś włączyłam dźwięk i jakie było moje zdziwienie że przy zablokowanym/odblokowanym telefonie przy połączeniu przychodzącym jest dźwięk dzwonka zarówno z iPhone jak i AW. Wydawało mi się że kiedyś było tak że jak iphon był zablokowany to dźwięk połączenia był z AW a jak był odblokowany to dźwięk szedł z Iphona. Nigdy równocześnie z dwóch urządzeń. Powiedzcie mi czy ja mam coś nie tak w ustawieniach czy o co chodzi?Co śmieszniejsze na AW mam ustawiony jeden dzwonek a na Iphon inny więc jak ktoś dzwoni to oba urządzenia wydają dwa różne dźwięki. To trochę bez sensu jak mam np telefon zablokowany w kieszeni to jaki cel jest żeby on dzwonił. Wtedy „bliżej” mam AW, jak jest odblokowany to spoko niech dzwoni IPhone. Jeśli chodzi o dźwięk SMS to jest normalnie przy zablokowanym telefonie dźwięk jest z AW a przy odblokowanym z IPhone. Pomoże ktoś jak to zmienić żeby ta sama zasada była przy połączeniach?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Google (1)