Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iphone 15 wypalenie ekranu czy gwarancja obejmuje

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Krzyvcsieq

Krzyvcsieq
  • 2 posts

Posted 09 July 2025 - 12:42

witam,
od 11 miesięcy używam iphone 15 i ostatnio zauważyłem że dolny pasek nawigacyjny oraz ikona baterii są wypalone. czy w takiej sytuacji autoryzowany serwis wymieni mi ekran na gwarancji która obowiązuje do końca lipca?
dodam że sam ekran nie jest pęknięty uszczerbiony itp jedynie może mieć pojedyncze małe ryski bo przez kilka dni nie używałem szkła
pozdrawiam

Edited by Krzyvcsieq, 09 July 2025 - 12:46.

#2 Plumo

Plumo
  • 47 posts

Posted 10 July 2025 - 14:32

Żaden producent nie uznaje wypalenia ekranu jak podstawy do wymiany gwarancyjnej.

Swoją drogą dawno nie słyszałem by się komuś ekran wypalił, chyba go nie gasiłeś cały dzień :) I ryski po paru dniach? Z plasteliny chyba ten ekran :)

IP 14

#3 Regiss

Regiss
  • 2978 posts
  • SkądRadom

Posted 10 July 2025 - 14:39

Co za bzdety. Pewnie, że oddaj na gwarancję. Powinni bez problemu ekran wymienić jak jest wypalony. Nie wiem skąd Plumo czerpiesz taką wiedzę, ale się mylisz.

Edited by Regiss, 10 July 2025 - 14:39.

iPhone 15 Pro

#4 Krzyvcsieq

Krzyvcsieq
  • 2 posts

Posted 10 July 2025 - 15:10

Co za bzdety. Pewnie, że oddaj na gwarancję. Powinni bez problemu ekran wymienić jak jest wypalony. Nie wiem skąd Plumo czerpiesz taką wiedzę, ale się mylisz.

a pytanie jeszcze jaki autoryzowany serwis najszybciej wymieniłby mi ekran w ramach gwarancji?

Edited by Krzyvcsieq, 10 July 2025 - 15:14.

#5 winmaciek

winmaciek
  • 6939 posts
Posted 10 July 2025 - 18:38

To zależy. Najlepiej wbić na https://locate.apple.com/pl/pl/, znaleźć kilka najbliższych autoryzowanych, zadzwonić/napisać i dowiedzieć się.

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users