Cześć. Założyłem konto na wykop korzystając z logowania Apple i opcji ukryty email, czyli jakiś randomowy wygenerowany. Teraz wykop wysłał mi na tego randomowego maila link weryfikujący. Wchodzę na konto gmail, do którego przypisany mam AppleID i nic nie widzę. Drugi raz mam taką sytuację. Pierwszy raz miałem z Modivo.

Nie dostaję wiadomości na ukryty email generowany przez apple
Napisano 07 lipca 2025 - 23:46
Napisano 08 lipca 2025 - 09:37
Temat bardziej iCloudowy, przenoszę.
1. Dla innych usług niż wyżej wymienione działa czy nie było testowane?
2. Nie wpadło do spamu?
3. Nie jest w jakimś innym widoku w Gmailu? Domyślnie sobie różne rzeczy kategoryzuje, mógł był to ukryć.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 08 lipca 2025 - 17:48
1. Tylko dla wykopa i modivo było testowane. W obu przypadkach nic nie dostawałem.
2. Nie. Przejrzałem wszystkie foldery.
3. Jw. Przejrzałem wszystkie foldery i nigdzie nie widać. Próbowałem dzisiaj jeszcze raz wysłać link weryfikacyjny i wciąż nie dostaję.
Napisano 08 lipca 2025 - 18:37
Spróbuj sobie wysłać maila z jakiegoś innego, niezwiązanego konta na któryś z tych randomowych, icloudowych i zobacz, czy dochodzi tam, gdzie powinno.
A, jeżeli używasz do poczty Outlooka, to sprawdź innym programem, lub przez przeglądarkę. Outlook mi ostatnio wariuje, jeśli chodzi o synchronizowanie z Gmail. Może to tylko moja przypadłość, ale warto wyeliminować.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych