Witam,
Czy ktoś z Was słyszał o programie magazynowo księgowym DGCS System na Maca?
Myślę nad zakupem tego programu, ale nie wiem jak sprawdza się w praktyce i czy warto w ten program inwestować.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 05 marca 2025 - 08:59
Witam,
Czy ktoś z Was słyszał o programie magazynowo księgowym DGCS System na Maca?
Myślę nad zakupem tego programu, ale nie wiem jak sprawdza się w praktyce i czy warto w ten program inwestować.
Napisano 06 marca 2025 - 09:45
Na stronie jest wersja demo, wypróbuj.
Napisano 06 marca 2025 - 12:08
Na stronie jest wersja demo, wypróbuj.
To nie wszystko. Warto jeszcze poszukać wiarygodnych informacji o kondycji tego producenta. Program może być bardzo fajny, ale jak producent się zawinie, to zostaniemy sami z problemem. Mówię to na podstawie innego wątku, który kiedyś się na tym forum pojawił, dotyczącego programu do fakturowania Maktura. Program miał dobre opinie i grono zadowolonych klientów. Ale producent się nie utrzymał, subskrypcje powygasały i soft przestał działać.
Niestety rynek na lokalizowane, biznesowe aplikacje na Maka w Polsce jest niewielki i trudno jest z niego utrzymać działający i dochodowy biznes. Warto wziąć to pod uwagę.
Napisano 14 marca 2025 - 12:12
Dziękuje za odpowiedzi.
Zrobiłem rozeznanie na temat producenta na rynku. Rzeczywiście mało znany producent, ale na rynku oprogramowania jest już od 35 lat. Jestem po pierwszych rozmowach i testach programu. Z prezentacji i pierwszych testów wynika, że program na Maca nie ma żadnych ograniczeń w porównaniu do Windowsa. Oczywiście miarodajna ocena będzie po wdrożeniu oprogramowania w firmie, ale na ten moment polecam.
Za jakiś miesiąc lub dwa postaram się wrzucić kolejne informacje, czy podtrzymuje swoją dobrą opinie, może komuś się o przyda.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych