Klawiatura i myszka do ipada
Napisano 01 lutego 2025 - 16:44
Nie dawno kupi艂em klawiatur臋 Logitech combo touch do mowjgo Ipada. Po kilku dniach stwierdzam 偶e jednak korzystanie z takiej klawiatury jest 艣rednio wygodne, nawet je偶eli potrzebna b臋dzie dosy膰 rzadko. My艣l臋 o zwrocie i zakupie normalnego etui ochronnego a do tego dokupienie oddzielnych akcesori贸w w postaci klawiatury i myszki. Teraz pytanie co b臋dzie lepsze - klawiatura i mysz na BT, czy mo偶e hub do kt贸rego pod艂膮cze standardowy sprz臋t i b臋dzie on dzia艂a艂 ?
Napisano 01 lutego 2025 - 18:15
Zale偶y jak chcesz u偶ywa膰 iPada. Te偶 mam Combo Touch (czyli t臋 z klawiszami przyczepianymi na magnes) i do okazjonalnych notatek jest bardzo dobra, a do sta艂ej pracy przy biurku u偶ywam MacBooka, a jak ju偶 iPad na biurku to Logitech MX z Apple Magic Trackpad. Klawiatury USB b臋d膮 dzia艂a艂y, ale to ma sens tylko na biurku i uwa偶am, 偶e tylko je艣li jeste艣 fanem jakiej艣 konkretnej klawiatury z kablem. Mysz na sznurku to ju偶 dla mnie zbyt vintage.
Napisano 01 lutego 2025 - 18:29
iPada bardziej b臋d臋 u偶ywa艂 gdzie艣 poza domem bez klawiatury dlatego my艣l臋 o oddaniu logitecha i zakupie normalnego etui. Niby to od logitecha robi za etui bez klawiatury ale jest dosy膰 ci臋偶kie
Napisano 01 lutego 2025 - 22:53
Napisano 02 lutego 2025 - 00:17
Napisano 02 lutego 2025 - 07:58
A to nie wiem. To co mam jest tanie i takie sobie. To z zestawu Logitech dobrze stoi.
Napisano 02 lutego 2025 - 16:04
Napisano 26 kwietnia 2025 - 10:33
Stoj臋 przed podobnym dylematem, robie przesiadk臋 z mini 8,3 cala na 11 cali, g艂贸wnie aby poprawi膰 komfort pracy z tekstem. Rozwa偶am klawiatur臋 od Logitech CT, poniewa偶 mo偶na wrazie potrzeby oddzieli膰 klawiatur臋 od tabletu. Ale p贸ki co sceptycznie na to patrz臋. Przy mini mia艂em oddzieln膮 klawiatur臋 wsp贸艂dzielon膮 z makiem. Ewentualnie czy s膮 inne ciekawe alternatywy do LCT? Nie rozwa偶am MK.
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych