Witam, mam taki problem, posiadam iphona juz od ponad 12 lat, dotychczas używałem dwóch apple id. Jednego do zakupów w apple store, drugiego głównego. Wczoraj wracając z pracy zorientowałem się ,że trzymając iphona w ręku zablkowałem go na 3 minuty, po wpisaniu blednego pinu (nie wiem dlaczego nie działał) zablokowało mi go na 15 minut i na godzine. Postanowiłęm zatem zrobic backup, wyzerowałem telefon i po próbie zalogowania się na apple id uzyskałem informacje, że jest ono zablokowane. Próbowałem wszystkich metod od zerowania do odblkowania konta, ale wszystkie działają na tym samym... możesz wysłać email na emial który jest zablokowany (incepcja) . Jest tez druga wersja , mozna odblokować za pomocą pytania pomocniczego, w moim wypadku jest to data urodzenia, ktora nie pasuje... nie wiem czy jak 12 lat temu zakładałem konto to wpisałem błędne dane? Udało mi się dodzwonić do pomocy klienta, ale Pani poinformowala mnie, że prócz tych dwoch metod nie ma innej mozliwosci i konto przepadło. Pytanie do was czy jest jakas możliwosć zeby zweryfikować takie konto ? posiadam tam kontakty które są mi niezbędne i wszystko z moich 12 lat zycia , nie mogę tego stracic... Proszę o pomoc i nie usuwanie wątka bo nie jestem zadnym passerem, potrzebuje tylko dostep do apple id z góry dziękuje
blokada apple ID stare apple id
Rozpoczęty przez
jestemfajny
, 08 sty 2025 09:43
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych