Cześć wszystkim.
Zastanawiam się nad zmianą moich AirPods 3 na AirPods 4 z redukcją hałasu lub może nawet na AirPods Max (chociaż nie sądzę patrząc na cenę). Pro odpadają, bo słuchawki dokanałowe, mimo wielu prób, to rozwiązanie wybitnie nie dla mnie.
Jednocześnie nie ma za bardzo sensu, aby obecne leżały i się kurzyły, więc najchętniej bym je sprzedał po zakupie nowych. Przeglądałem allegro, OLX i wydaje mi się, że rozsądną ceną byłoby ok. 450-475 zł, natomiast jest tyle trefnych lub nieoryginalnych słuchawek wystawionych, że nie do końca ufam swojej wycenie. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, za ile realnie można wystawić i ile realnie wziąć? Czy jest szansa w ogóle je sprzedać, jest na to rynek?
Słuchawki kupione w lipcu 2022 roku w wersji z etui z magsage. Stan w zasadzie idealny lub przynajmniej bardzo dobry. Niepoobijane, jedynie etui jest nieco porysowane od normalnego używania, natomiast nie ma żadnych głębokich rys – zarysowania widoczne są tylko "pod światło". Są trochę zabrudzone, ale nie jest to nic, czego nie byłbym w stanie wyczyścić sam przed sprzedażą. Nie wiem tylko jak ocenić żywotność baterii.
Z góry dziękuję za opinie i pomoc