Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wyjść z Apple Developer Program?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 nesiasps

nesiasps
  • 176 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 05 listopada 2024 - 00:34

Byłem zarejestrowany dawniej w Apple Beta ( zwykła i developer) potem się wypisałem z programu beta i jakiś czas nie byłem na iOS. Teraz wracam i widzę w aktualizacjach -Uaktualnienia Beta Wył /  iOS 18 Developer Beta (update zwykłej Bety nie widzę)  - mam to wyłączone jednak  nie chcę tego wpisu i ustawienia widzieć  -  dlaczego to dalej wisi w ustawieniach/aktualizacjach?  W VPN nie ma profilu bety, a tu mogę włączyć i widzę update - bez sensu - co za to odpowiada? (iP15 podstawowy) - Może ktoś to przerabiał - nie chcę zakładać nowego konta icloud - mam nadzieję że to nie będzie konieczne. W programie Developer nie ma opcji "opuść program" tak jak było w zwykłej becie - w regulaminie też nic o tym nie ma.

#2 adamski.ab

adamski.ab
  • 77 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 05 listopada 2024 - 13:45

Byłem zarejestrowany dawniej w Apple Beta ( zwykła i developer) potem się wypisałem z programu beta i jakiś czas nie byłem na iOS. Teraz wracam i widzę w aktualizacjach -Uaktualnienia Beta Wył /  iOS 18 Developer Beta (update zwykłej Bety nie widzę)  - mam to wyłączone jednak  nie chcę tego wpisu i ustawienia widzieć  -  dlaczego to dalej wisi w ustawieniach/aktualizacjach?  W VPN nie ma profilu bety, a tu mogę włączyć i widzę update - bez sensu - co za to odpowiada? (iP15 podstawowy) - Może ktoś to przerabiał - nie chcę zakładać nowego konta icloud - mam nadzieję że to nie będzie konieczne. W programie Developer nie ma opcji "opuść program" tak jak było w zwykłej becie - w regulaminie też nic o tym nie ma.

Zerknij na dole tego tematu.

https://beta.apple.c...ll-your-devices

#3 nesiasps

nesiasps
  • 176 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 05 listopada 2024 - 18:17

To link do Apple Beta Software Program - to coś innego niż Apple developer program - tam już dawno opuściłem program ale pozostał developer i Apple brakuje rozwiązania tego problemu

#4 gregin

gregin
  • 45 postów

Napisano 05 listopada 2024 - 21:36

Mam ten sam problem. Pisałem do nich, konto niby usunięte, a możliwość aktualizacji dalej jest. Nie wiem czy jest jakiś sposób. 

#5 nesiasps

nesiasps
  • 176 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 06 listopada 2024 - 08:55

No to mają tam niezły syf..
Sprawdzałem status gwarancji na tej dedykowanej przez Apple stronie i wychodzi że gwarancja wygasła a iP15 ma datę zakupu 2007 rok

Użytkownik nesiasps edytował ten post 06 listopada 2024 - 09:12

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych