Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

MultiSim w Play na Apple Watch - czy ktoś próbował?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mikekrk

mikekrk
  • 54 postów

Napisano 07 października 2024 - 12:50

Witam,

czy ktoś z szanownych forumowiczów próbował uruchomić multisim z Play'a na Apple Watchu? 

W iPhone mam kartę sim (abonament) i chcę do tego podłączyć multisima do Watcha, ale Play twierdzi, że ich multisim działa tylko na Samsungach i Huawejach... może jednak ktoś spróbował i jest jakiś sposób by działała na AW?

#2 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 897 postów
Napisano 07 października 2024 - 13:05

Według Apple, w Polsce tylko Orange i T-mobile. https://www.apple.co...ble-apple-watch. Więc chyba nie ma co liczyć na cud. Play coś podobno przebąkiwał o pierwszej połowie 2025, ale nie brałbym tego za pewnik. Obecnie zmiana operatora nie jest bardzo uciążliwym przedsięwzięciem.

#3 mikekrk

mikekrk
  • 54 postów

Napisano 07 października 2024 - 13:18

Dzięki za info, niestety, wprowadzili mnie w play w błąd... i przeniosłem do nich numer a teraz qpa... cholera jasna ... 

#4 damianmajk

damianmajk
  • 769 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 października 2024 - 13:43

Dzięki za info, niestety, wprowadzili mnie w play w błąd... i przeniosłem do nich numer a teraz qpa... cholera jasna ... 

nie działa w play - sam się tym interesowałem jakiś czas temu, w momencie kiedy miałem plan opuścić Orange. Doradca w salonie wskazał, że e-sim na zegarku, w Play, został wprowadzony tylko dla zegarków Samsunga, pod specjalną nazwą produktu. Coś w tym stylu. 

#5 winmaciek

winmaciek
  • 6 752 postów
Napisano 08 października 2024 - 09:58

Według Apple, w Polsce tylko Orange i T-mobile. https://www.apple.co...ble-apple-watch. Więc chyba nie ma co liczyć na cud. Play coś podobno przebąkiwał o pierwszej połowie 2025, ale nie brałbym tego za pewnik. Obecnie zmiana operatora nie jest bardzo uciążliwym przedsięwzięciem.

Play to zapowiadał już jak bodajże series 4 był najnowszym modelem, że tuż tuż, zaraz będzie. Także w tym wypadku bym nie wierzył na słowo. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych