Przenoszenie danych - brak niektórych maili w aplikacji Poczta
Napisano 25 września 2024 - 22:50
Napisano 26 września 2024 - 08:33
A skrzynka IMAP czy POP3?
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 26 września 2024 - 17:25
Zastanawiam się czy nie powinno być tak że iPhone kopiuje wszyskie informacje 1:1 ? Jak sms kontakty zdjęcia itp ?
Napisano 26 września 2024 - 20:09
Jeśli IMAP, to zczytywana jest konfiguracja z serwera, na każdym urządzeniu powinno być to samo. Spróbowałbym usunięcia konta pocztowego i dodania go ponownie.
Dane są generalnie kopiowane przy transferze, aczkolwiek maili to nie musi dotyczyć – mogą być pobierane z serwera. Jest jeszcze parę innych drobnych wyjątków jak na przykład pliki zsynchronizowane z komputera.
- otuadiordna lubi to
Napisano 28 września 2024 - 07:54
miałem problem z pocztą home.pl po aktualizacji 14pro do iOS 18, nie pobierało poczty przychodzącej, od wczoraj działa, dostałem telefon z BOK ale nie wiedział Pan co było powodem , pisałem post na forum , ale nie wpisałem tematu zgodnie z programem partii i mi go usunięto , także dziękuję za pomoc
Napisano 12 października 2024 - 08:11
Już chyba wiem dlaczego tak się dzieje, otóż mam skrzynki z WP (robocze,wysłane,usunięte,archiwum) ustawione jako "Na Moim Iphonie" (czyli nie są przesyłane na serwer) ale nie mogę wybrać skrzynek na serwerze ( mam też inne konto nie na wp i tam jest ok wszystkie wiadomości trafiają na serwer) z tego powodu zapewne nie mam tych wiadomości na nowym iphonie a na nich mi zależy, jak je w takim wypadku przenieść. Dołączam zrzut jak to wygląda w ustawieniach
Załączone pliki
Użytkownik MQQM edytował ten post 12 października 2024 - 08:13
Napisano 12 października 2024 - 08:50
Najprościej na starym iPhonie zrobić jakiś folder NA SERWERZE poczty, zaznaczyć wszystkie wiadomości i je tam przenieść. Jak się skopiują, to będą widoczne wszędzie.
Napisano 14 października 2024 - 10:05
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych