Witam
Posiadam niepotrzebnego Imaca M1, chciałem go wykorzystać jako monitor dla Macbooka Pro 14 m2. Rozumiem że aby to zrobić potrzebuję przewód Thunderbolt ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 09 September 2024 - 14:41
Witam
Posiadam niepotrzebnego Imaca M1, chciałem go wykorzystać jako monitor dla Macbooka Pro 14 m2. Rozumiem że aby to zrobić potrzebuję przewód Thunderbolt ?
Posted 09 September 2024 - 15:07
iMaci od dawna nie mają już opcji target display. Pozostają jakieś zabawy z HW/SW, ale pytanie czy to gra warta świeczki, czy nie lepiej sprzedać zalegającego iMaca i kupić porządny monitor.
Posted 09 September 2024 - 15:23
No to kicha. Imac ma ze trzy miesiące, żal go sprzedawać.
Posted 09 September 2024 - 20:50
Posted 10 September 2024 - 16:18
Jaki żal, jak ta tandeta działa to jeszcze do neta komuś się przyda, proszę cię obecnie 24" trąci myszką
Chyba się komarów najadłeś za dużo
Posted 10 September 2024 - 17:03
Nie chcę się wdawać w te Wasze przepychanki, ale skoro piszesz:
Posiadam niepotrzebnego Imaca M1
to chyba nie ma sensu, żeby leżał, kurzył się i tracił na wartości. Jeżeli jedynym zastosowaniem, o którym myślałeś, było użycie go jako monitora, co, jak już wiesz, nie zadziała, to chyba lepiej go sprzedać teraz niż za jakiś czas. Będziesz miał przynajmniej z tego kasę na przyzwoity monitor, a może i na coś jeszcze starczy. Inaczej się po prostu zestarzeje i za kilka lat odniesiesz go do PSZOKu.
Posted 13 September 2024 - 21:41
Jak OP-owi nie przeszkadza „protezowy” charakter tego rozwiązania, to może sobie zrobić drugi ekran poprzez AirPlay.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users