Witam
Jak w temacie. Dokładnie chodzi mi o NESa, psx4all i gpSPhone. Przeglądałem forum i nie ma a na youyube znalałem kilka filmików, na których są takowe repozytoria ale po dodaniu do źródeł w instalerze nie ma nawet tych zakładek co na filmiku są pokazane. Czy możecie podać z jakich Wy kożystacie??

Gdzie mogę znaleźć repozytoria do emulatorów??
Rozpoczęty przez
davegrass
, 11 mar 2008 14:48
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 marca 2008 - 14:48
Napisano 11 marca 2008 - 15:09
google pszukaj
Napisano 11 marca 2008 - 16:26
czytaj dokładnie posty:/
Napisano 11 marca 2008 - 18:43
skoro widzisz na yotubie nazwe repozytorium to co stoi na przeskzodzie wpisaniu tego w google?
Napisano 12 marca 2008 - 12:22
szukam już 2 dzień i nie moge nic dobrego znaleźć. Wpisuje w żródła te repozytoria co znajduje, odświeżam je i nie mam późnie żadnego z tyvh programów które powinny mi sie pokazać w instalerze:/ Podajcie jakieś dobre repozytoria. PLEASE!! mam takie źródła jak:
markmon.mine.nu:90....
paphecpor.com/repo/...
psxrepo.servegame.com
gbarepo.servegame.com
z tego co znalazlem to dwa ostatnie przestaly dzialać ale nie jestem pewny cz na 100% ich gdzieś nie przeniesiono.
Napisano 12 marca 2008 - 22:08
jako, ze same romy sa nielegalne, a podawanie linka do strony, ktora umozliwia sciagniecie nielegalnego softu wykracza poza zakres tego forum nie polecam podawania tu takich adresow.
jest spora szansa, ze te repozytoria zostaly wylaczone wlasnie z takich powodow (dwa ostatnie mialy byc podobno zmirrorowane ponad miesiac temu i wciaz brak efektow, strona administratora daje internal server error). tymczasem polecam google bo moze sie pojawia jakies podobne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych