Długa historia, ale od tygodnia probuje ściągnąć zdjęcia (ponad 70tys/796GB) z icloud photos, w celu zamknięcia konta.
Nie mam miejsca na iphone ani na dysku w laptopie (windows), wiec postanowiłam zsynchronizować i pobrać wszystko na dysk zewnętrzny.
Synchronizacja udała się w całości, jeśli chodzi o ściągnięcie, tutaj zaczęłam mieć problem. Zawiesiło się przy ostatnim 100gb, potem pokazało mi się, że nie mam miejsca w telefonie i ściąganie jest zatrzymane. Wyczytałam, że jak przestane synchronizować zdjęcia i je usunę, a tym samym zrobię wolne miejsce, tylko z iphone to powinno dalej je ściągać.
Niestety nic się ściąga, ja nie mam zdjęć na telefonie. Co mogę teraz zrobić, żeby po 1. nie utracić zdjęć w icloud, po 2. w końcu dokończyć ściąganie zdjęć do folderu zsynchronizowanego??
Zapomniałam dodać (przepraszam jestem zestresowana, bo od tygodnia probuje to rozwiązać)
Jak podpinam telefon do laptopa, to niby pokazuje się, ze ściąga zdjęcia, ale rozmiar na dysku się nie zmienia. Do tego momentu się zwiększał jak pobierał zdjęcia.