iPad Pro Blooming Mini Led
Napisano 19 maja 2023 - 21:06
Mam pytanie do użytkowników IPadów w wersji PRO z ekranem MiniLed, czy zauważacie ogromny blooming podczas czytania i ogólnego użytkowania IPada szczególnie w trybie darkmode lub po prostu wieczorem przy nawet dość niskiej jasności? Nie ukrywam, że jest to mój pierwszy wyświetlacz miniled i mam mieszane odczucia. Z jednej strony jasność, kolory i HDR są bardzo dobre a z drugiej strony czuje duży dyskomfort widząc te przejaśnienia. Jednak oled to oled
IP 14 Pro Max/ AW Ultra
MB Pro 14/ IMAC 24/ IPAD PRO M1
Napisano 09 września 2023 - 17:59
Nie zauważyłem. Być może bym zauważył- gdybym próbował specjalnie pod tym kątem coś robić, ale starałem się nigdy specjalnie testować w taki sposób, żeby uwidocznić ew. niedoskonałościci, a przy normalnym używaniu nie zauważyłem, żeby coś było nie tak. Czytam gazety, oglądam filmy na AppleTV+, edytuję zdjęcia i filmiki i wszystko wygląda ślicznie. Nawet żona sama z siebie stwierdziła, ze ekran tego iPada jest jakiś lepszy, bo na zdjęciach rzeczy wyglądają, jakby miały wyjść z ekranu. A wcześniej korzystała z MBP16 2019, który tez ma ostrą Retinę P3.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych