Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ukryta ikona instalatora

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 adabor

adabor
  • 7 postów

Napisano 08 marca 2008 - 16:13

Witam, wiem, przeszyukalem forum i nie udalo mi sie znalezc. Zainstalowalem w iPhonie kilka programów i znikneła mi ikona INSTALATORA i jeszcze innego programu , jak dostać się do tych ikon ? Pozdrawiam Adam

#2 Perihelion

Perihelion
  • 64 postów

Napisano 08 marca 2008 - 16:29

przesunąć paluchem w lewo lub w górę ;)

#3 adabor

adabor
  • 7 postów

Napisano 08 marca 2008 - 16:51

No własnie sie nie da ! Az taki gupi nie jestem :-)

#4 Perihelion

Perihelion
  • 64 postów

Napisano 08 marca 2008 - 19:00

a ja tego nie sugerowałem. odpowiedź na twoje pytanie jest na forum. poszukaj dobrze. ;)

#5 trotyl

trotyl
  • 190 postów

Napisano 08 marca 2008 - 19:02

to powinno pomoc jesli masz soft 1.1.2 skoro nie masz przewijania to pewnie taki soft masz.

jesli nie zainstalowales OpenSSH to zostaje Ci tylko restore iPhona

http://www.myapple.p...html#post513301

#6 adabor

adabor
  • 7 postów

Napisano 08 marca 2008 - 22:05

tak - mam soft 1.1.2 nie - nie zainstalowalem OpenSSH czy w takim przypadku pozostaje tylko restore iPhona ? Czy po restorze bede musial znow go odblokowywac? czy zgubią sie kontakty ? Przeciez to jest jakis debilizm, ze po zainstalowaniu programow trzeba robic restore zeby dobrac sie do ikony instalatora :-(

#7 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 08 marca 2008 - 22:17

@adabor: Nie, debi... głupotą jest instalowanie 1.1.2 podczas gdy jest dostępne już 1.1.4 (przy czym przesuwanie ikon jest dostępne od 1.1.3 w samym sofcie, wcześniej był potrzebny do tego program Summerboard), tudzież instalowanie jakiegokolwiek oprogramowania bez zaznajomienia się najpierw z potencjalnymi problemami.

#8 adabor

adabor
  • 7 postów

Napisano 09 marca 2008 - 07:59

Nie instalowalem 1.1.2 taka wersja byla juz w telefonie.

#9 Ronald

Ronald
  • 51 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 marca 2008 - 09:26

no a ja mam taki problem na 1.1.4 to jakie jest z tego wyjscie?

#10 Nick

Nick
  • 273 postów
  • SkądWadowice

Napisano 09 marca 2008 - 10:29

Trzeba ściągnąć program iBrickr (http://www.iphone-ha...load.php?id=37). Następnie podłączyć iPhone.
Aplikacja wyświetli intrukcję instalacji na telefonie (typu zresetuj telefon, kliknij przycisk itp itd).
Po skończeniu instalacji pojawi się menu programu. Należe wybrać Applications -> Browse Applications -> Dock. Po tej operacji zostanie zainstalowana aplikacja Dock, za której pośrednictwem można uruchomić Customize.

To w wypadku, gdy ją ukryłeś za pomocą Customize.
Na 1.1.4 powinieneś mieć możliwość przesuwania pulpitów, a jeśli jej nie masz to spróbuj zainstalować Summerboard, tak jak wyżej tylko wybierając "Summerboard" zamiast "Dock".

#11 adabor

adabor
  • 7 postów

Napisano 22 marca 2008 - 10:23

Udało mi się usunąć aplikacje przy pomocy WinSCP czy jakś tak to się nazywa. Niechciane ikony zniknęły i pojawiła się na powrót ikona instalatora przy pomocy którego mogłem już spokojnie zainstalować SummerBoard. Dzięki za pomoc.

#12 b4rt3k

b4rt3k
  • 357 postów
  • SkądWawa

Napisano 22 marca 2008 - 12:35

@adabor: Nie, debi... głupotą jest instalowanie 1.1.2 podczas gdy jest dostępne już 1.1.4 (przy czym przesuwanie ikon jest dostępne od 1.1.3 w samym sofcie, wcześniej był potrzebny do tego program Summerboard), tudzież instalowanie jakiegokolwiek oprogramowania bez zaznajomienia się najpierw z potencjalnymi problemami.

debi... jest uzywanie winxp skoro juz sie robi windows 7
:S

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych