Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

TV Smart Go od Vectry jak udost臋pni膰 przez AirPlay

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 mar88

mar88
  • 91 post贸w

Napisano 02 grudnia 2022 - 11:54

Witam,

mam problem, nie mog臋 udost臋pni膰 programu z aplikacji na Apple TV. Aplikacji niestety nie ma na AppleTV. Wydaje mi si臋, 偶e jaki艣 czas temu taka opcja by艂a. Mo偶e kto艣 sprawdzi膰 u siebie?

#2 Tomzik87

Tomzik87
  • 1聽016 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 06 grudnia 2022 - 11:58

O kurde to lipa troch臋. Zam贸wi艂em AppleTV by chromecastTV zastapi膰 gdzie w艂a艣nie TV ogl膮dam przez t膮 apk臋. Jak si臋 nie znajdzie sposobu to sprzedaje sprz臋cik:( Jak dojdzie to poszperam mo偶e co艣 si臋 uda wykombinowa膰. Mo偶e p贸ki co jaka艣 apka kt贸ra przegl膮dark臋 odpala na aTV i przez ni膮 wej艣膰?

#3 mar88

mar88
  • 91 post贸w

Napisano 07 grudnia 2022 - 21:51

Zauwa偶y艂em, 偶e niekt贸re programy mo偶na udost臋pni膰 w AirPlay a inne nie... Nie wiem czym to jest spowodowane.

#4 Tomzik87

Tomzik87
  • 1聽016 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 10 grudnia 2022 - 16:49

Na sw贸j musz臋 poczeka膰 jeszcze troch臋. A jak sklonujesz ekran telefonu i wtedy odpalisz TV?

#5 Tomzik87

Tomzik87
  • 1聽016 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 27 grudnia 2022 - 09:34

Ju偶 edytowa膰 nie mog臋. Napisa艂em do vectry czy planuj膮 wsparcie i babka mi odpisa艂a, 偶e wed艂ug regulaminu aplikacja jest na AppleTv ale s膮 warunki: net szybszy ni偶 4mb, minimum android w wersji 5.0 lub iOS 10.3. Normalnie pad艂em:)

#6 DanielF

DanielF
  • 5聽764 post贸w
  • Sk膮dSiedlce

Napisano 27 grudnia 2022 - 14:26

Aplikacje z tre艣ciami chronionymi np. Netflix i inne nie udost臋pniaj膮 opcji udost臋pniania obrazu (umowy i prawa autorskie).

Fallout ...war, war never changes...

#7 Tomzik87

Tomzik87
  • 1聽016 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 27 grudnia 2022 - 15:46

No niestety, mnie mimo wszystko udost臋pnianie nie ratuje, apka by si臋 przyda艂a. W projektorze mam 3 HDMI(nie u偶ywam TV) 1.PS5, 2.Chromeast z apk膮 Vectry i 3.Soundbar po eARC. Chcia艂em zmieni膰 chromecasta na AppleTv ale strac臋 telewizj臋. Czyli ewentualnie czeka膰 lub 艣ci膮gn膮膰 Xcode'a, wrzuci膰 Kodi i pluginem Vectry si臋 pobawi膰 ale nie chce mi si臋 co tydzie艅 na nowo tego robi膰 bez konta dev. Lipa troch臋. 

U偶ytkownik Tomzik87 edytowa艂 ten post 27 grudnia 2022 - 15:46

#8 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1聽888 post贸w

Napisano 27 grudnia 2022 - 16:20

Zewn臋trzny prze艂膮cznik HDMI ci臋 ratuje. I do projektora mniej d艂ugich kabli b臋dzie. Druga opcja to Androloid TV np Mi box. Ogarnie Vectr臋 i filmy z Apple TV. Tylko AirPlay nie b臋dzie.

#9 Tomzik87

Tomzik87
  • 1聽016 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 27 grudnia 2022 - 16:37

Airplay mam w Tizenie na projektorze, og贸lnie z android贸w Chromecast 4.0 4k jest spoko wi臋c bym zostawi艂. Mimo wszystko wola艂em AppleTv raz 偶e  du偶o szybszy + Infuse uwielbiam ale i w domu mam sie膰 thread i przystawka mia艂a by膰 na dole a homepod na g贸rze ale bez TV to lipa. Zauwa偶y艂em, 偶e og贸lnie telewizja internetowa na tvOS si臋 nie pcha za mocno. Chyba tylko UPC jest.

#10 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1聽888 post贸w

Napisano 27 grudnia 2022 - 18:07

Jest te偶 TVN Player i oczywi艣cie wszystkie ameryka艅skie serwisy. Ogarni臋cie ka偶dej platformy to koszt dla operatora - czym mniej popularna, tym trudniej si臋 zdecydowa膰. Android TV to r贸偶ne telewizory i przystawki, Tizen to telewizorowa platforma numer jeden, a ATV nie jest tak popularny, cho膰 ma u偶ytkownik贸w do dobrej warto艣ci. Sam Apple zauwa偶y艂, 偶e nie jest takim hitem i wypu艣ci艂 swoj膮 aplikacj臋 na Samsunga, LG a nawet Android TV - to o czym艣 艣wiadczy.

#11 Burczyk

Burczyk
  • 662 post贸w

Napisano 30 grudnia 2022 - 14:09

Pojawi艂a sie tez apka Netia GO i tam mo偶na poogl膮da膰 czesc kana艂贸w TV jakie sie ma w pakiecie. 

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych