Witajcie w moim MacBooku Air M1 po zamknięciu pokrywy jest ona posunięta w prawo . Czuć to pod palcami gdy przyłoży się do boku komputera palec , nie widać tego tak bardzo gołym okiem . Co mam robić ? Serwisy tego nie widzą ale być może jest to spowodowane tym , że podczas oddawania do serwisu nie sprecyzowałem tego dokładnie .
MacBook Air M1 klapa po zamknięciu posunięta jest w prawo . Czuć tylko pod ppalcami
Napisano 04 czerwca 2022 - 21:22
Napisano 04 czerwca 2022 - 21:27
iPhone 15 Pro
Napisano 04 czerwca 2022 - 21:32
Jak nie widać gołym okiem to bym się nie martwił tylko używał. Wada kosmetyczna pewnie nie podlegająca naprawie dlatego serwis nic nie zrobił.
Czym może być to spowodowane ? Jestem osobą która lubi jak wszystko jest realne więc dlatego kupiłem Maca i denerwuje mnie to że jest w nim coś nie tak . Na dodatek uszczelka do około ekranu za mocno trzyma i podczas otwierania wydaje jakiś dziwny dźwięk ale w serwisie ( w którym na dodatek mi go porysowali ale zaważyłem to niestety dopiero w domu) powiedzieli że to niby normalne i że za jakiś czas to zniknie
Czym może być to spowodowane ? Jestem osobą która lubi jak wszystko jest realne więc dlatego kupiłem Maca i denerwuje mnie to że jest w nim coś nie tak . Na dodatek uszczelka do około ekranu za mocno trzyma i podczas otwierania wydaje jakiś dziwny dźwięk ale w serwisie ( w którym na dodatek mi go porysowali ale zaważyłem to niestety dopiero w domu) powiedzieli że to niby normalne i że za jakiś czas to zniknie
poprawka idealne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych