Jak chcesz się tak półprofesjonalnie pobawić w edycję zdjęć na iOS, to polecam Pixelmatora Photo. Kosztuje 38 PLN (bez grosza), ale wart każdej złotówki. Uzyskanie podobnego efektu jak na przykładzie zajmuje jedynie chwilę z dobrym softem.

Zdjęcia w iPhone 13 pro

Best Answer winmaciek , 26 April 2022 - 09:39
Ogólnie to się pstryka na domyślnych. Jak chcesz zmienić ekspozycję, to można to zrobić dotykając w miejscu, w którym aparat ma zachować ostrość i przeciągając w górę lub w dół słoneczko.
Go to the full post
Posted 27 April 2022 - 22:05
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 28 April 2022 - 06:51
Szkoda ze iPhone takich nie wypluwa;)
ŻADEN, absolutnie żaden aparat nie "wypluwa" takich zdjęć. Tę fotkę można obrobić na kilka różnych sposobów, każdy da zupełnie inny rezultat i żaden z nich nie będzie ani lepszy (chociaż kto wie), ani gorszy od mojej propozycji. Trudno, żeby aparat decydował za człowieka, jaki efekt chce uzyskać.
Posted 29 April 2022 - 20:24
Jak chcesz się tak półprofesjonalnie pobawić w edycję zdjęć na iOS, to polecam Pixelmatora Photo. Kosztuje 38 PLN (bez grosza), ale wart każdej złotówki. Uzyskanie podobnego efektu jak na przykładzie zajmuje jedynie chwilę z dobrym softem.
Kupiłem, coś tam na szybko nawet zrobiłem tylko nie mogę znaleźć jak nie zapisywać zmian na oryginale tylko jako nowe zdjęcie.
Posted 29 April 2022 - 20:56
1. Oryginał nie jest nadpisywany. Zawsze możesz wejść do zdjęć i go przywrócić (wchodzisz w dane zdjęcie, wciskasz edycja i przywróć).
2. Pod przyciskiem z wielokropkiem w kółku jest opcja Share i tam można zapisać jako osobne zdjęcie.
Posted 01 May 2022 - 13:21
Attached Files
Posted 01 May 2022 - 13:42
Nieźle, chociaż trochę przegięte. Widać to po halo wokół tej ramki „pozdrowienia z Sopotu” po prawej stronie zdjęcia.
Posted 01 May 2022 - 13:52
Posted 05 May 2022 - 11:03
Wiem, że przegięte..
Na szybko to robiłem trochę bez ładu i koncepcji.
Dzięki za sugestie i pomoc w temacie Panowie!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users