Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ekran przestal sie obracac na iphone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quaq

Quaq
  • 8 postów

Napisano 05 marca 2008 - 19:21

Witam, mam problem z tym, ze podczas ogladania fimow do gory nogami ekran przestal obracac sie o 180 stopni. Stalo sie to mniej wiecej po tym jak zaczalem instalowac jakies programy poprzez ibrickr. Da sie to jakos wlaczyc spowrotem, czy mam po prostu ph?. Stalo sie to jak mialem softa 1.1.3. Zrobilem upgrade do 1.1.4 i ta sama lipa:/

#2 Looto

Looto
  • 154 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 marca 2008 - 20:02

Stary, zdaje się, że w iPhonie nie ma możliwości obrotu ekranu przy oglądaniu filmów :D pzdr!

#3 Quaq

Quaq
  • 8 postów

Napisano 05 marca 2008 - 20:14

taaak, ciekawe, bo nie pale trawy, a jeszcze wczoraj ekranik mi sie automatycznie obracal :)

#4 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 05 marca 2008 - 20:20

taaak, ciekawe, bo nie pale trawy, a jeszcze wczoraj ekranik mi sie automatycznie obracal :)

a można wiedzieć czy mówisz o filmach z YouTube czy z iPod-a ?

Looto i ja tez nie palimy i nigdy się tak filmy nie zachowywały :), pozostaje mi spytać gdzie kupiłeś iPhona i czy jesteś pewien że to iPhone ?

#5 Quaq

Quaq
  • 8 postów

Napisano 05 marca 2008 - 20:30

sa to filmy z ipoda, moze moj iphone stracil "swoja magie", jesli iphony kupowane poprzez [url=http://allegro.pl/item308441613_iphone_8gb_gwarancja_na_rok_42_sprzedanych.html]Iphone 8GB Gwarancja na rok. 42 sprzedanych (308441613) - Aukcje internetowe Allegro[/url] traca po 2 tygoniach po przyjezdzie do polski swoje magiczne wlasciwosci. A piszac powaznie, ze jesli tak mialem, a instalujac cos przypadkowo te opcje cos mi zjadlo, to co jeszcze moze sie obracac na ekranie trzymajac sprzet do gory nogami?.
PS. To co jeszcze mi ta moja awaria zabrala, to mozliwosc wgrywania 40s dzwonkow, musialem je teraz poskracac do 20 s:/:(

#6 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 05 marca 2008 - 20:37

sa to filmy z ipoda, moze moj iphone stracil "swoja magie", jesli iphony kupowane poprzez Iphone 8GB Gwarancja na rok. 42 sprzedanych (308441613) - Aukcje internetowe Allegro traca po 2 tygoniach po przyjezdzie do polski swoje magiczne wlasciwosci. A piszac powaznie, ze jesli tak mialem, a instalujac cos przypadkowo te opcje cos mi zjadlo, to co jeszcze moze sie obracac na ekranie trzymajac sprzet do gory nogami?.
PS. To co jeszcze mi ta moja awaria zabrala, to mozliwosc wgrywania 40s dzwonkow, musialem je teraz poskracac do 20 s:/:(

filmy nigy się nie obracły :), nie ważne jaki iPhone NIGDY nie było tekiej funkcjonalności,

działa to na safari, muzyce

#7 Looto

Looto
  • 154 postów
  • SkądWrocław

Napisano 05 marca 2008 - 20:50

hehe, właśnie kupiłem drugiego iPhone'a z tego samego źródła, co Quaq :D jest w drodze ;)

Ciekawe, czy będę miał rotate-movies w iPodzie, czy faktycznie pozostanie mi opcja z jaraniem... :grin: :rolleyes:

#8 jakubat

jakubat
  • 200 postów

Napisano 05 marca 2008 - 20:52

Filmy się obracają tylko i wyłącznie gdy odpalasz je przez Safari np trailery filmowe ze strony apple. Pliki video wgrane na ipoda NIE obracają się.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych