Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Usunięcie z Iphona zablkokowanych kontaktów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 guciak

guciak
  • 5 postów

Napisano 23 grudnia 2021 - 15:50

Dzień dobry

Mam pytanie, przepraszam jeżeli to nie ten dział. Jak usunąć z Iphona zablokowane kontakty. Jest ich coraz więcej w związku z próbami wyłudzenia danych, czy sms z linkami do takich stron. Dziękuje za pomoc...

Guciu

#2 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 23 grudnia 2021 - 16:30

Wejdź w ustawienia, potem telefon i po przewinieciu w dół powinne się pokazać zablokowane kontakty. Wchodzisz w to, wciskasz edytuj i możesz odblokować daną osobę.

#3 guciak

guciak
  • 5 postów

Napisano 23 grudnia 2021 - 20:56

Wejdź w ustawienia, potem telefon i po przewinieciu w dół powinne się pokazać zablokowane kontakty. Wchodzisz w to, wciskasz edytuj i możesz odblokować daną osobę.

Dziękuje za pomoc, ale nie o to mi chodziło. Chce fizycznie usunąć z telefonu te kontakty, większość z nich są fakeowe służące tylko próbom wyłudzenia danych. Czy można to zrobić z poziomu telefonu, czy muszę zainstalować odpowiedni program na komputerze i tak je usunąć. Pozdrowienia...

#4 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 066 postów
Napisano 23 grudnia 2021 - 21:38

Nie rozumiem, z czego chcesz usunąć te numery. Nie masz ich przecież w kontaktach, tylko na liście numerów zablokowanych i nigdzie indziej. Jeżeli dalej mają pozostać zablokowane, to nie usuwaj ich z tej listy.

#5 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 23 grudnia 2021 - 22:05

Dziękuje za pomoc, ale nie o to mi chodziło. Chce fizycznie usunąć z telefonu te kontakty, większość z nich są fakeowe służące tylko próbom wyłudzenia danych. Czy można to zrobić z poziomu telefonu, czy muszę zainstalować odpowiedni program na komputerze i tak je usunąć. Pozdrowienia...

Mhm. No to nie zrozumiałem… Nie wiem, czy można usunąć z tej listy numery, jednocześnie pozostawiając je zablokowane. Nie sądzę jednak, by to było możliwe.

#6 guciak

guciak
  • 5 postów

Napisano 24 grudnia 2021 - 13:59

Nie rozumiem, z czego chcesz usunąć te numery. Nie masz ich przecież w kontaktach, tylko na liście numerów zablokowanych i nigdzie indziej. Jeżeli dalej mają pozostać zablokowane, to nie usuwaj ich z tej listy.

Dziękuje za pomoc. Jest tak jak Pan napisał, sądziłem, że mogę je potraktować jak śmieci. Pozdrowienia...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych