Cześć,
Jak w temacie, chcę kupić HomePoda mini, ale słyszałem, że z polskimi Apple ID nie działa, czy to prawda? Czy trzeba zmieniać region?
Dziękuję
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 14 grudnia 2021 - 11:05
Cześć,
Jak w temacie, chcę kupić HomePoda mini, ale słyszałem, że z polskimi Apple ID nie działa, czy to prawda? Czy trzeba zmieniać region?
Dziękuję
Michał
Napisano 14 grudnia 2021 - 11:48
Działa
Napisano 14 grudnia 2021 - 12:15
Siri nie obsługuje polskiego regionu, ale generalnie działa.
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano 14 grudnia 2021 - 13:29
To nie problem, na telefonie też z nią 'rozmawiam' po angielsku. Dziękuję
Siri nie obsługuje polskiego regionu, ale generalnie działa.
Michał
Napisano 14 grudnia 2021 - 13:41
To nie problem, na telefonie też z nią 'rozmawiam' po angielsku. Dziękuję
To nie problem, dopóki nie zechcesz poprosić Siri, żeby zagrała coś z repertuaru Maryli Rodowicz ;-) (albo kogokolwiek polsko brzmiącego z nazwy)
Sam przed chwilą testowo poprosiłem, niestety się na tym wyłożyła. W głośniku takie ograniczenie może być nieco bardziej upierdliwe, niż w telefonie, chociaż i tutaj, kiedy próbuję zadzwonić do kogoś z moich polskich kontaktów często napotykam zdecydowany opór.
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 14 grudnia 2021 - 13:41
Napisano 15 grudnia 2021 - 16:21
To nie problem, dopóki nie zechcesz poprosić Siri, żeby zagrała coś z repertuaru Maryli Rodowicz ;-) (albo kogokolwiek polsko brzmiącego z nazwy)
Sam przed chwilą testowo poprosiłem, niestety się na tym wyłożyła. W głośniku takie ograniczenie może być nieco bardziej upierdliwe, niż w telefonie, chociaż i tutaj, kiedy próbuję zadzwonić do kogoś z moich polskich kontaktów często napotykam zdecydowany opór.
Nie słucham polskiej muzyki, więc to nie problem
Michał
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych