Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 13 mini bez karty sim

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 SpokoLoco

SpokoLoco
  • 1 posts

Posted 19 November 2021 - 19:21

Cześć wszystkim.Posiadam iPhone 13 mini nowy jeszcze nie włączony.Pytanie mam następujące.Mogę włączyć telefon bez karty sim ? Aktywować go,utworzyć nowe konto w domenie „iCloud” a dopiero później za jakiś czas włożyć kartę sim ? Czy niestety do wszystkiego jest potrzebna karta sim ?

#2 sheepysheep

sheepysheep
  • 1289 posts

Posted 19 November 2021 - 19:43

Najlepiej z kartą sim, wiadomo. Ale na upartego można np. przez iTunes. Nic mi nie wiadomo, by zablokowali tę opcję. Sprawdź, czy masz najnowszą aktualizację iTunes, włącz telefon i podłącz do kompa. Powinne się wyświetlić dalsze kroki na ekranie iphone’a.

#3 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 19 November 2021 - 21:34

Najlepiej z kartą sim, wiadomo. Ale na upartego można np. przez iTunes. Nic mi nie wiadomo, by zablokowali tę opcję. Sprawdź, czy masz najnowszą aktualizację iTunes, włącz telefon i podłącz do kompa. Powinne się wyświetlić dalsze kroki na ekranie iphone’a.

A nie wystarczy przypadkiem połączenie z WiFi, jeżeli nie ma karty SIM? Z tego co pamiętam, to tak aktywowałem 13 Pro.

Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2

#4 krzysztofsds

krzysztofsds
  • 2064 posts
  • SkądRzym

Posted 19 November 2021 - 22:05

Cześć wszystkim.Posiadam iPhone 13 mini nowy jeszcze nie włączony.Pytanie mam następujące.Mogę włączyć telefon bez karty sim ? Aktywować go,utworzyć nowe konto w domenie „iCloud” a dopiero później za jakiś czas włożyć kartę sim ? Czy niestety do wszystkiego jest potrzebna karta sim ?

Możesz. Już od kilku wersji iOS nie jest wymagana karta sim. 

#5 magnesion44

magnesion44
  • 25 posts

Posted 15 December 2021 - 10:49

Możesz. Już od kilku wersji iOS nie jest wymagana karta sim. 

Potwierdzam, aktywowałem swojego iPhone 13 Mini bez karty sim  B)

#6 SERWIS.ME

SERWIS.ME
  • 1006 posts

Posted 16 December 2021 - 13:41

Karta SIM nie jest potrzebna.

1CORE - Autoryzowany serwis Apple. Naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne.

Jana Zamoyskiego 81, 30-519 Kraków 
www.1core.pl Tel: 12 311 08 11

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users